Novosti

Bebe jedu zdravo i na plaži

Holle

Zdrave navike najbolje se usvajaju od samog početka. Odabir osviještenih roditelja često je certificirana ekološka hrana, gdje se ističe švicarski brand Holle kao jedini brand koji hranu za djecu spravlja od sastojaka isključivo organskog i/ili biodinamičkog uzgoja sa strogim kontrolama kvalitete u svakoj fazi proizvodnje.

Holle je jedina za najmlađe s prestižnim Demeter certifikatom, a ljeti su najpopularnije praktične kašice od voća, povrća i žitarica.

5 razloga za Holle kašice

Na godišnjem odmoru nemamo uvijek na raspolaganju svježe namirnice iz ekološkog uzgoja od kojih pripremamo obroke za najmlađe članove obitelji. Evo zašto su Holle gotove kašice najbolji odabir za roditelje koji žele biti sigurni da njihovo dijete u svakom trenutku jede najkvalitetniju hranu:

  1. Pri uzgoju sirovina za Holle kašice, formule i snackove, ne koriste se pesticidiniti umjetna gnojiva.
  2. U proizvodnji kašica, formula i snackova nikada se ne koriste umjetni okusi, boje ili konzervansi te se kašicama ne dodaje šećer, sladila niti dodaci.
  3. Holle je razvio blisku suradnju s uzgajivačima koji posjeduju Demeter certifikat što im jamči nam dugoročnu opskrbu visoko kvalitetnim sirovinama.
  4. Holle provodi strogu kontrolu sastojaka proizvoda te kontinuiranu kontrolu kvalitete. Svaki pojedini proizvod mora zadovoljavati najstrože zakonske kriterije i nutritivne standarde.
  5. Holle proizvodi ne sadrže genetski modificirane organizme.

Ordinacija.hr

Foto: promo

 

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo