‘Becutanova radionica za mame’: I bebinu kožu treba pripremiti za hladnoću i zimske uvjete - Ordinacija.hr

Novosti

‘Becutanova radionica za mame’: I bebinu kožu treba pripremiti za hladnoću i zimske uvjete

Održana je tradicionalna ‘Becutanova radionica za mame’ u predivnom prostoru Velvet café.

Radionica je okupila mame koje su pričale o svojim iskustvima i brojnim dilemama s kojima se susreću tijekom majčinstva. Marijana Batinić koja je prije mjesec dana po drugi put postala mama, vodila je radionicu i ispričala svoju priču o majčinstvu uz naše poznate mame Nevenu Rendeli Vejzović i Mirnu Medaković Stepinac, te uz našu uglednu pedijatricu Dianu Puževski, dr.med., koja je sa stručnog aspekta i svojim dugogodišnjim iskustvom dala smjernice i savjete kako uživati u čarima majčinstva od samih početaka.

Ugledna pedijatrica Diana Puževski, dr.med. je stavila naglasak na važnost pravilnog odabira njege bebine kože od samih početaka te naglasila:

Promjena godišnjeg doba i početak hladnijeg razdoblja u godini traži pripremu kako bi sačuvali bebinu kožu od novih uvjeta zatvorenog prostora kao i hladnoće i novih atmosferskih uvjeta koji dolaze sa zimom. Usprkos brojnim preparatima prisutnim na tržištu, roditelji najčešće posežu za brendovima koji su sinonim za kvalitetu i tradiciju. Dječja kozmetologija izbacila je iz svog sastava parabene, alkohol, boje i parfeme i okrenula se prirodi uvođenjem biljnih preparata na bazi zobi, pšeničnih klica lavande, bademovog ulja i aloe vere. Ovi sastojci implementirani su u nove generacije preparata za intezivnu skrb o koži u vidu novih kupki, ulja, losiona, mlijeka, šampona i krema. To pruža veliki izbor i vrhunsku njegu za različite tipove bebine kože i vrhunsku njegu u najzahtjevnijem dijelu godine. 40 godina prisustva Becutan proizvoda na tržištu sa novim inovativnim dodacima, garancija je kvalitetne skrbi za bebinu kožu zimi.

Povodom ovog lijepog druženja naše poznate mame, Nevena Rendeli Vejzović i Mirna Medaković Stepinac su izjavile: ‘Biti dio ove lijepe priče, sada već tradicionalne ‘Becutanove radionice za mame’ velika je čast i odgovornost. Prije svega, prenijeti sve lijepe i one malo manje lijepe strane majčinstva, zajedno sa svim mamama. Vjerujem da smo uspjele, jer upravo je važnost progovaranja o svim dilemama s kojima se susrećemo od samih početaka majčinstva. Naravno, sve je lakše uz brojna iskustva sa svim mamama. Puno je dilema, puno je pitanja, puno je strahova, ali ono najvažnije je da progovaramo s kojim se sve izazovima susrećemo u majčinstvu. Upravo je zbog toga Becutanova radionica važna za sve mame. Vidimo se opet na sljedećoj ‘Becutanovoj radionici za mame’.’

Becutan linija proizvoda namijenjena je njezi bebine i dječje kože, prepoznatljiva i sa izgrađenim identitetom na hrvatskom tržištu. Više od 40 godina povjerenja i tradicije branda Becutan, prenose se s generacije na generaciju, a pritom se može istaknuti upravo njena besprijekorna kvaliteta. Formulacija svih proizvoda napravljena je po unikatnoj recepturi. Izrazito je blaga i nježna, štiti i njeguje kožu, a pritom doprinosi i jačanju njezine zaštitne funkcije. Jedna od osnovnih karakteristika Becutan proizvoda je neutralna pH vrijednost, prilagođena vrijednostima zdrave dječje kože.

Svi Becutan proizvodi su klinički i dermatološki testirani i razvijeni u suradnji s pedijatrima i dermatolozima. Proizvode se u visoko kontroliranim uvjetima prizvodnje i primjeni GMP (Good Manifacturing Practice) standardima, te ISO 9001 i ISO 14001 standardima za kvalitetu. Sve formulacije proizvoda usklađene su s Europskom direktivom za kvalitetu kozmetičkih proizvoda namijenjenih djeci.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo