Novosti

Besplatna radionica: provedite Božić bez stresa

Profesionalna organizatorica dr. sc. Kristina Brkić za sve zainteresirane priprema besplatnu radionicu “Božić bez stresa”, koja će se održati u dvorani Impact Huba (Vlaška 70E, Zagreb) u ponedjeljak, 10. studenog, s početkom u 18 sati.

Kroz dvosatnu radionicu polaznici će moći naučiti kako se za najljepše blagdane u godini pripremiti bez nepotrebnog stresa. Doznat će kako odabrati čestitke i kada ih poslati, na koji način kupovati i zamatati darove, kako izbjeći pogrešan izbor darova, kako osmisliti blagdanski jelovnik i prigodno uređenje te, najvažnije, kako planirati blagdansku potrošnju i ne prekoračiti zadani proračun.

“Većina građana iz godine u godinu uoči blagdana čini iste pogreške. Za Božić se mnogi, znamo to i iz svoje okoline, spremaju u posljednji čas bez jasno razrađenog plana. Marketinška industrija njihove pak emocije vješto koristi kako bi im se prodale i stvari koje im zapravo ne trebaju. Rezultat su kaos, stres i premašen budžet, najčešće u obliku dubokog minusa na računu”, ističe dr. sc. Kristina Brkić, profesionalna organizatorica koja je znanje iz poslovne organizacije primijenila pri izradi šestotjednog plana zahvaljujući kojem se svi mogu mirno pripremiti za Badnjak i Božić.

Dr. sc. Kristina Brkić profesionalnoj se organizaciji posvetila prije nekoliko godina nakon što je kao medicinski biokemičar godinama vodila istraživački laboratorij. Nova karijera za koju se školovala u New Yorku predstavlja joj poseban izazov. Naglašava da organiziranje nije tajanstveni talent, nego vještina koja se može naučiti, a kako steći tu vještinu, podučava građane putem seminara, predavanja, radionica i individualnog savjetovanja.

Radionica “Božić bez stresa” je besplatna, no zainteresirani se do petka, 7. studenog, trebaju prijaviti putem e-adrese kristina@inout.hr.

K. Pužar
Foto: Shutterstock

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo