Besplatni ginekološki pregledi i Papa testovi u Petrovoj bolnici - Ordinacija.hr

Novosti

Besplatni ginekološki pregledi i Papa testovi u Petrovoj bolnici

Tijekom ovog tjedna pozivamo sve žene da se naruče na besplatne ginekološke preglede i Papa testove u Klinici za ženske bolesti KBC-a Zagreb, Petrova 13. Narudžbe se primaju na telefon 01/ 4604 631. Pregledi će se održavati od 25. do 29. siječnja i to u sklopu Europskog tjedna prevencije raka vrata maternice.

U sklopu Europskog tjedna prevencije raka vrata maternice koji se obilježava od 24. do 30. siječnja, tvrtke dm – drogerie markt, GlaxoSmithKline, udruga Nacionalni odbor za promicanje prevencije raka vrata maternice, hrvatskog člana Europske udruge za prevenciju raka vrata maternice (ECCA – Europena Cervical Cancer Prvention) te Jadran Galenski Laboratorij pokrenuli su i ove godine vrijedan projekt “Posveti se sebi“.

Cilj projekta je uvođenje organiziranih specijalističkih ginekoloških pregleda u bolnice kao ključnog koraka u prevenciji raka vrata maternice od kojeg u Hrvatskoj godišnje oboli preko 400 žena, a zbog neredovitih pregleda više od 200 žena ne uspije na vrijeme izbjeći ili pobijediti ovu smrtonosnu bolest.

 kkk

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo