Besplatni satovi Yoge u genijalanom prostoru fitness centra ‘Forma Fit Factory’ - Ordinacija.hr

Novosti

Besplatni satovi Yoge u genijalanom prostoru fitness centra ‘Forma Fit Factory’

Osjećate već neko vrijeme potrebu za promjenom? Polagano se stapate s uredskim stolcem, sjedalom u autu i kaučem? Često vas boli kralježnica, glava ili se pak osjećate nekako tromo i teško? Ili je samo vrijeme da žačinite svoje dane nečim korisnim?

Ponekad je dovoljno napraviti jedan korak, jednu ‘sitnu’ promjenu koja će neminovno prouzrokovati pozitivnu promjenu i na drugim područjima vašeg življenja.

Zdravlje i dobar osjećaj u tijelu uzrok je i posljedica kvalitete misli i emocija, a time i svih sadržaja, odnosa i odabira koji tvore našu svakodnevicu. Jedan od odličnih i jednostavnih načina za porast kvalitete našega života jest fizička aktivnost. Kada još iza nje leži cijeli drevni filozofski sustav znanja koji se uzdiže daleko iznad geometrije fizičkih pozicija, dobivamo vrijednu priliku upoznati se i unaprijediti kroz yogu.

Yoga je Indijska disciplina proizašla iz Veda, skup znanja koji pojedinca vode kroz proces povezivanja uma, duha i tijela. Naziv ‘Yoga’ dolazi od korijena YUJ i GHAN kojima je prijevod upotpunjivanje, sjedinjenje, povezivanje.

Pozivamo Vas na besplatne satove Yoge u genijalan prostor fitness centra ‘Forma Fit Factory’ na adresi Martićeva ulica 17 u Zagrebu. Satovi su prilagođeni polaznicima, a temelje se na Hatha Yoga strukturi sata. Nakon logički povezanog i konkretno strukturiranog fizičkog slijeda pozicija tijela – Asana, podržanih kontroliranim disanjem, slijedi vođena relaksacija. Uz to, svaki tjedan bit će posvećen jednom etičkom načelu – Yami ili Niyami, koje će biti ponuđen polaznicima kao potencijalni tjedni vodič za privatno osvještavanje i samorazvoj.

Promotivni tjedan nudi tri potpuno besplatna termina: četvrtak 30.11. 10:00 – 11:00 , subota 2.12. 11:00 – 12:15 i utorak 5.12. 16:15 – 17:00. Svoje mjesto možete rezervirati slanjem maila s imenom, prezimenom, brojem telefona i naznakom termina za koji se prijavljujete na cuculic.tena@gmail.com.

Za upise u promotivnom tjednu Forma Fit Factory nudi specijalnu cijenu od 200kn za dva dolaska tjedno, dok redovna cijena iznosi 250kn za gotovinsko plaćanje.

Predlažemo i da iskoristite promotivnu cijenu za kupovinu mjesečne članarine kao zanimljiv i koristan poklon dragoj osobi!

Vježba se bez nakita, na koliko-toliko prazan želudac (najbolje ne jesti barem dva sata prije), a preporučujemo da se obučete što udobnije. Prostirke osigurava Fitness Forma Factory.

Sve one moguće samokritike poput ‘nisam dovoljno elastičan/a’ ili ‘imam previše kila/godina za tako što’ ili ‘nemam vremena’ ostavite na ulazu zajedno s cipelama jer vježbate bosi! 🙂

Vidimo se!

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo