Besplatni webinari za roditelje povodom novonastale situacije zbog koronavirusa - Ordinacija.hr

Novosti

Besplatni webinari za roditelje povodom novonastale situacije zbog koronavirusa

Dragi roditelji, povodom novonastale krize organiziramo besplatni webinar na kojem nas možete pitati sve što vas muči vezano za odgoj vaše djece.

Bit će vam objašnjene konkretne metode i tehnike koje će vam pomoći već isti dan da riješite prepreke s kojima se nosite.

Pridružite se edukatorici Ivi Brčić i saznajte sve što ste ikada htjeli pitati vezano za odgoj ili dobijte odgovore na pitanja na koja vam nitko nije znao dati pravu informaciju vezano za disciplinu, komunikaciju s djecom, postavljanje granica, motivaciju…

Vrijeme održavanja:

17.3. i 20.3. u 19.30 sati

Po prijavi, polaznici će dobiti link koji će im omogućiti sudjelovanje na webinaru.

Potrebno je svoje sudjelovanje najaviti na:

Email: najsretnijabeba@gmail.com

Tel: 0989008634

O Ivi Brčić, mag.soc/phil., praktičar terapijskih vještina i tehnika Instituta D.O.M. i europske krovne udruge za dječju i adolescentnu psihoterapiju, The Happiest Baby edukatorica:

Iva Brčić je mama osmogodišnjaka na kojem je isprobala sve tehnike dr. Karpa i kada je vidjela kako odlično funkcioniraju, odlučila je pomoći i drugim roditeljima. Iva kroz svoj rad pomaže roditeljima u babyhandlingu i odgoju. Ona je i stručna suradnica Abecede roditeljstva. Već godinama provodi edukaciju roditelja o odgoju i o nenasilnoj komunikaciji s djecom, te s djecom provodi radionice Reci NE bullyingu koje im pomažu u socijalizaciji i razvoju emocionalne inteligencije. Surađuje s Učiteljskom akademijom, Dramskom Akademijom i Fakultetom političkih znanosti, te vrtićima i školama na kojima održava predavanja na temu odgoja, prevencije obiteljskog i međuvršnjačkog nasilja, utjecaja medija.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo