Novosti

Besplatno predavanje o ugradnji umjetnog zgloba kuka i koljena

Foto: Shutterstock

U srijedu, 26. listopada 2016., u 19h u Poliklinici Akromion, Vrbanićeva 26, Zagreb, prof dr. sc. Hašpl, ugledni ortoped, održat će predavanje na temu: „ Kako se pripremiti za ugradnju umjetnog zgloba kuka i koljena?“.

Znamo li dovoljno o procesu ugradnje umjetnog zgloba kuka ili koljena? Kako se pravilno pripremiti, kakav je tijek liječenja te koja su realna očekivanja nakon operacije? Koje su pretrage potrebne prije operacije? Kako izgleda tijek boravka u bolnici i sama operacija? Što je potrebno znati o pravilnoj rehabilitaciji? Neka su od pitanja na koja će odgovore dati prof.dr.sc.Hašpl.

Prof.dr.sc  Miroslav Hašpl spec ortoped, doajen je hrvatske ortopedije te posjeduje impresivno iskustvo u dijagnostici i liječenju bolesti i ozljeda koštano zglobnog sustava. Član je Hrvatske akademije medicinskih znanosti i službeni ortoped Hrvatske skijaške reprezentacije. Uže područje njegova djelovanja je kirurgija koljena, artroskopska kirurgija i sportska medicina, rekonstruktivna kirurgija donjih ekstremiteta, ugradnja umjetnih zglobova kuka i koljena. Prof. dr. sc. Miroslav Hašpl kao subspecijalista dječje ortopedije bavi se dijagnostikom i liječenjem specifičnih bolesti te ozljeda koštano-zglobnog sustava u djece i adolescenata. Omiljen među pacijentima, prof. dr. sc. Hašpl dobitnik je i brojnih prestižnih međunarodnih priznanja i nagrada struke, a njegovi stručni radovi objavljivani su u relevantnim međunarodnim medicinskim publikacijama. Uz brojne nagrade i priznanja, prof. dr. sc. Hašpla ipak najviše veseli rad s pacijentima, a njegova stručnost, ljubaznost i iskrena briga za svakog pacijenta čini njihov oporavak bezbolnijim iskustvom.  

Prof.dr.sc  Miroslavu Hašplu na predavanju će se pridružiti i dr. Aida Filipčić, specijalistica fizikalne medicine i rehabilitacije te dr. Krešimir Oremuš, specijalist anesteziologije, reanimatologije i intenzivnog liječenja.

Predavanje je namijenjeno svim pacijentima te je besplatno. Molimo Vas da svoje mjesto osigurate na broju telefona 01/6445-820 ili osobno na adresi: Poliklinika Akromion, Vrbanićeva 26, Zagreb.

Foto: Shutterstock

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo