Novosti

Besplatno predavanje za trudnice projekta “Sutra”

Drage trudnice, nakon ljetnih odmora, osigurajte na vrijeme svoje besplatno mjesto na stručnim edukacijama projekta “Sutra” o kojima sve trudnice govore s oduševljenjem!

Pred vama je nova prilika družiti se s čak 10 renomiranih zdravstvenih stručnjaka, liječnika i magistara farmacije raznih biomedicinskih specijalnosti koji govore o raznim temama koje Vas muče ili zanimaju o trudnoći kao najdragocjenijem periodu života.

Projekt “Sutra” je javnozdravstveno-edukativni projekt u organizaciji Hrvatskog farmaceutskog društva, uz visoko pokroviteljstvo Ministarstva zdravlja Republike Hrvatske i Agencije za lijekove i medicinske proizvode RH (HALMED).

Latinski naziv “partus” znači porođaj, a čitajući unatrag dobivamo naziv sutra(p). Tako je i ovaj javnozdravstveni projekt dobio naziv: SUTRA- Samoliječenje U TRudnoći i tijekom dojenjA.

Jedna od glavnih misija projekta SUTRA jest osvijestiti širu i stručnu zajednicu o važnosti edukacije trudnica i dojilja o rizicima i mogućnostima samoliječenja (self-medication) te pozitivno utjecati na prevenciju neželjenih posljedica uslijed samoliječenja.

Postavite pitanje koje Vas zanima bilo kojem od prisutnih stručnjaka, predavanja su potpuno besplatna i k tome dobijete i iznimno koristan priručnik za trudničke i majčinske dane. Samo se trebate što ranije prijaviti putem web stranice www.sutra.com.hr

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo