Novosti

Besplatno predavanje za trudnice

Koje su najčešće zdravstvene tegobe u trudnoći i babinju?Koje lijekove i vitamine smijem koristiti u trudnoći? Jesu li baš svi biljni pripravci sigurni u trudnoći?… Ova i mnoga druga pitanja muče trudnice, a sada na njim mogu dobiti odgovor na jednom mjestu – besplatnom predavanju za trudnice.

Hrvatsko farmaceutsko društvo poziva trudnice na besplatno predavanje projekta Sutra pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravlja i Agencije za lijekove i medicinske proizvode o prednostima i rizicima uzimanja lijekova i ostalih metoda samoliječenja u trudnoći i tijekom dojenja. Predavanje će se održati 17. veljače u Cinestaru u sklopu zagrebačkog Branimir Centra od 17 do 20 sati.

Pristupnici će imati priliku čuti čak deset renomiranih stručnjaka, liječnika i magistara farmacije raznih biomedicinskih specijalnosti o raznim temama koje muče ili zanimaju mnoge žene u ovom najdragocjenijem razdoblju života. S obzirm na to da je broj sjedećih mjesta u dvorani ograničen, zbog velikog interesa organizatori mole da se na vrijeme prijavite putem online prijave i rezervirate svoje mjesto za zdravije SUTRA.

Postavite pitanje koje vas zanima bilo kojem od prisutnih stručnjakai s užitkom se opustite u udnobnim naslonjačima Cinestar.

Predavanja su potpuno besplatna i k tome dobijete i iznimno koristan priručnik za trudničke i majčinske dane. Samo se trebate što ranije prijaviti putem stranice Sutra.com.hr.

Saznat ćete odgovore na pitanja poput:

  • Koje su najčešće zdravstvene tegobe u trudnoći i babinju?
  • Koje lijekove i vitamine smijem koristiti u trudnoći?
  • Jesu li baš svi biljni pripravci sigurni u trudnoći?
  • Koja je kozmetika sigurna za mene i moju bebu?
  • Je li u trudnoći dozvoljeno primjenjivati aromaterapiju i homeopatiju?
  • Moram li u trudnoći “jesti za dvoje”?
  • Kako se trudnice i bebe štite od sunca?

K.P.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo