Biobaza Pink Spirit: Od Biobaza žena za sve žene - Ordinacija.hr

Novosti

Biobaza Pink Spirit: Od Biobaza žena za sve žene

Biobaza Pink Spirit kolekciju osmislile su isključivo žene kako bi svim ženama skrenule pozornost na prednosti prirodne kozmetike za ljepotu kože, ali i zdravlje cjelokupnog organizma.

Biobaza Pink Spirit kolekcija plod je rada i ujedinjenih ženskih snaga Biobaza žena. Ana, Irena i Antonela pažljivo su formulirale proizvode visokog udjela prirodnih sastojaka, nježnih prema koži i neodoljivo mirisnih.

Martina i Vesna naručile su sve potrebne sastojke, a Ivana je dizajnirala predivnu ambalažu koja svojim vibrantnim tonovima ružičaste boje pokreće pozitivne misli. Kristina, Tamara i Tea uložile su svoju kreativnost kako bi mjesec Ružičaste vrpce dosegao što više žena te trajao zauvijek – motivirao žene da brinu o sebi, ugode si malim trenucima opuštanja i kvalitetno njeguju kožu. Štefica, Lidija, Anita i Antonia pobrinule su se da se Pink Spirit proizvede po najvišim farmaceutskim standardima te stigne na policu vaše omiljene dm prodavaonice. Najvažnije od svega, Biobaza žene isprobale su Pink Spirit proizvode na svojoj koži kako bi vam jamčile sigurnost i izvrsnost ove posebne kolekcije te osigurale još puno ružičastih, mirisnih trenutaka u životu.

Kupnjom svakog proizvoda iz Biobaza Pink Spirit kolekcije tijekom listopada u svim dm prodavaonicama 1 kuna se donira za pomoć radu udruge P.I.N.K. Life koja pomaže u liječenju i rehabilitaciji onkoloških bolesnica i bolesnika.

Zajedno smo jače! #thinkpink

Biobaza Pink Spirit kolekcija je osmišljena kako bi motivirala ženu da brine o sebi pri izboru proizvoda za njegu jer je izuzetno važno što stavlja na kožu, a posebice čime njeguje pazuh. Nova Pink Spirit limited edition kolekcija sadrži:

  • Biobaza Pink Spirit gel za tuširanje i maslac za tijelo za učvršćivanje kože. Sadrže morski kolagen, kofein, proteine riže i ekstrakt crnog sljeza, koji će koži vratiti vlažnost, nahraniti je, osigurati prirodnu gipkost te je učiniti baršunastom i lijepom.
  • Biobaza Pink Spirit deo roll-on nježne, kremaste formulacije bez aluminija, alkohola, parabena, umjetnih mirisa i bojila, konzervansa i drugih štetnih sastojaka. Nježno štiti kožu od razvoja neugodnih mirisa uz neodoljiv cvjetni miris koji pruža osjećaj osvježenja.

Uključite se u kampanju i potražite proizvode u svim dm prodavaonicama po maloprodajnim cijenama od 29,90 kn za Pink Spirit gel za tuširanje, 39,90 kn za Pink Spirit maslac za tijelo i 24,90 kn za Pink Spirit deo roll-on te 79,90 kn za veliki Pink Spirit poklon paket (gel + maslac + deo) i 43,90 kn za mali Pink Spirit poklon paket (gel + deo). Nikada nije prerano, brinite o svom zdravlju na vrijeme!

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo