Novosti

Bipa u svibnju slavi mjesec majki

Biti majka ne znači biti samo roditelj, već i prijateljica, zaštitnica, učiteljica života i vječna inspiracija. Majka ima mnogo uloga i svaka od njih u jednakoj je mjeri nezamijenjiva.

Nježnost, toplina i strpljivost samo su neke od emocija koje nas u najvećoj mjeri povezuju s majkom.

Dok smo bili klinci možda takve stvari i nismo znali u potpunosti cijeniti.  Iz tog ćemo se razdoblja možda prije sjetiti trenutaka kada nas je mama na nešto tjerala, kao primjerice da jedemo zdravu hranu koja nas nije privlačila, ili da pazimo kako i gdje se igramo, a nama je tada bilo bitno samo da veselo i bezbrižno skačemo po igralištu i parku.  U teenagerskim godinama mislili smo da je mama potpuno protiv nas i da nas ne može razumjeti. A danas, kada smo odrasli i kada su možda neki od nas već preuzeli ulogu mame i kada prolaze iste situacije kao i one s nama, shvaćamo što znači biti majka.

Majka s nama dijeli sve snove i uspjehe, a s nama  je uz sve naše strahove.

I zato je Majčin dan prilika da razmislimo o toj bezuvjetnoj ljubavi, a ujedno i prilika da joj pokažemo koliko nam znači i što sve osjećamo prema njoj. A kako jedan dan nije dovoljan za sve to, BIPA je odlučila majkama posvetiti cijeli jedan mjesec.

Pokažite svojoj majci koliko vam znači, odvojite dan za majku, zagrlite je i poklonite joj svu svoju ljubav i zahvalnost.  BIPA Hrvatska tijekom cijelog mjeseca svibnja slavi Majčin dan, stoga u svim BIPA poslovnicama potražite prigodan poklon za majku i iznenadite osobu  koja vas poznaje najbolje.

Na odabrane parfeme sve do 15.05.2015. u BIPI je u tijeku popust od 30%, a bogate nagrade možeš osvojiti i na Facebook stranici BIPE ako se uključiš u kreativni natječaj i podijeliš svoja sjećanja i emocije u priču o svojoj majci.

Mama zna najbolje, a znaš i ti. Dođi u BIPU i reci mami HVALA!

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo