Branimir mingle mall postao mjesto gdje možete i jako ukusno te raznoliko jesti - Ordinacija.hr

Novosti

Branimir mingle mall postao mjesto gdje možete i jako ukusno te raznoliko jesti

Povodom službenog otvorenja od 4. do 7. prosinca traju dani minglanja, a brojni su brendovi za sve posjetitelje pripremili popuste i posebne ponude.

U Zagrebu je svečano otvoren prvi mall za minglanje u Hrvatskoj, investicija vrijedna 5 milijuna eura. Branimir mingle mall novi je i jedinstveni koncept urbane destinacije u centru Zagrebu, a riječ je o potpuno preuređenom Branimir Centru i kao takvom jedinstvenom projektu na hrvatskom tržištu.

Otvorenju su uz predstavnike Supernova grupe, u čijem je vlasništvu Branimir mingle mall, i njihovih partnera prisustvovala i brojna lica javne scene – Luka Nižetić, Lana Klingor, Janko Popović Volarić, Doris Pinčić, Ivan Pažanin, Damir Kedžo, Ivana Mišerić, Branka Bebić Krstulović i drugi. Okupljeni su uživali u raznovrsnoj gastronomskoj ponudi, za zabavu se se pobrinule poznata pjevačica Zsa Zsa i DJ Rea, a kroz program ih je vodila voditeljica Iva Šulentić.

Potpuna rekonstrukcija centra trajala je gotovo dvije godine, a uključivala je kompletno preuređenje interijera, eksterijera koji uključuje fasadu i okoliš te tri razine garaže.

Branimir Centar je s godinama izgubio atraktivnost, ali su ostale odlična lokacija i navike potrošača da posjećuju kino te smo tu vidjeli veliki potencijal u novom pozicioniranju i prilagođavanju trendovima i potrebama tržišta. Od odlične ponude restorana, preko igraonice i kina, pa sve do sportskih sadržaja u teretani, Branimir mingle mall zasigurno će zadovoljiti sve zahtjeve nove generacije i modernog načina života. Vjerujem da smo novim konceptom kreirali ponudu koju će različiti ukusi birati za provođenje slobodnog vremena i druženje, istaknuo je Markus Pinggera, član uprave Supernova grupe.

Posjetitelji centra od danas tako mogu uživati u potpuno novom gastronomskom konceptu street food restorana. Gastroljupce će zasigurno razveseliti noviteti na hrvatskom tržištu – slovenski burger lanac Lars&Sven burgers i Manga Sushi bar, a ljubitelji slastica uživat će u ponudi Biberon cakesa.

U Sloveniji smo četiri godine proglašeni najboljim burger barom te je došlo vrijeme za širenje izvan granica naše zemlje. Drago nam je što smo u Supernova grupi pronašli kvalitetnog i dugoročnog partnera i što je Lars&Sven burger bar pronašao svoje mjesto u rebrendiranom Branimir mingle mallu. Naša ponuda uključivat će petnaest različitih jela i to u mesnim, vegetarijanskim, veganskim i bezglutenskim varijantama. Nadamo se da će i Zagrepčani kao i posjetitelji ovog grada prepoznati našu kvalitetu i uživati u ukusnim obrocima te se uključiti u naš posebni donacijski program Darujmo lokalno, istaknuo je na otvorenju Primož Novak, vlasnik Lars&Sven burger bara.

Pored već postojećeg najposjećenijeg kina u Zagrebu – Cinestar Branimira te casina Wettpunkt, dječje igraonice i kafića, u okviru novog koncepta prošle je godine otvoren i ekskluzivni hotel Canopy by Hilton sa 150 soba, restoranom dizajnerskog potpisa ReUnion i kafićem Canopy Central café&bar. Uz to, otvoreni su i dizajnerski uređeni, popularni OrlandoFit Fitness centar te restoran Umami, jedan od najomiljenijih street food restorana ljubitelja azijske fusion kuhinje.

Povodom otvorenja, od 4. do 7. prosinca traju „Dani minglanja“ s posebnim ponudama i popustima za sve posjetitelje. Više detalja pronađite na web stranici te na službenim Facebook i Instagram profilima Branimir mingle malla.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo