Novosti

Burt’s Bees – savršena zaštita za vaše ruke u hladnim zimskim danima

Foto: Shutterstock

Kako biste osigurali njegu svojim rukama, potrebno je izdvojiti samo malo vremena i obratiti pozornost na navike koje radimo, a štete našoj koži.

Zimi hladnoća, vjetar i snijeg isušuju kožu, a na najvećem udaru su naše ruke. Dom ne napuštajte bez rukavica, a ako ih nosite u tramvaju ili autobusu, dodatno se možete zaštititi od virusa koji kolaju ovim prijevoznim sredstvima. 

Naravno, rukavice i neće biti od neke velike koristi ako naše ruke ne budu dubinski njegovane i hidratizirane. Kako biste svojim rukama osigurali savršenu njegu i za ove hladne zimske dane, pokušajte s Burt’s Bees kremama za ruke. 

Hand salve melem za ruke

Ovaj melem koji je napravljen potpuno od prirodnih sastojaka kao što su bademovo i maslinovo ulje koja vlaže kožu. Isto tako, pčelinji vosak koji se nalazi u melemu hrani vaše ruke, a sve to s neizmjerno ugodnim mirisom kadulje. Činit će vam se, nakon što namažete ruke, kao da imate nevidljivu rukavicu koja vas nježno štiti. Upotrebljava se prije i nakon posla koji obavljate rukama (pranje posuđa, vrtlarenje…), a dostupan je u Mulleru po cjeni od 102 kn.

Shea butter hand repair cream

Bogata krema za obnovu kože ruku sa karite maslacem koja njeguje i štiti kožu vaših ruku i zbog koje ćete imati meke i glatke ruke mladenačkoga izgleda. Osim toga, ova krema nahranit će i vaše nokte, kao i pokožicu nokta. Svojim prirodnim cvjetnim mirisom, ali i uljem makadamije i šipka očarat će sva vaša osjetila. Možete je pronaći u Mulleru po cjeni od 93 kn.

 

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo