Novosti

Cappuccino Book Festival – sasvim drukčiji od drugih

Od četvrtka 20. listopada do subote 22. listopada ne propustite i obavezno posjetite totalno drugačiji književni festival “Cappuccino Book Festival powered by Always”, koji će se po prvi puta održati na tri lokacije u središtu Zagreba – caffe baru Maraschino, klubu Pepermint i knjižari Mozaika knjiga u Bogovićevoj ulici.

Za vrijeme trajanja festivala imat ćete priliku družiti se s nekim od najpoznatijih hrvatskih autora poput Julijane Matanović, Hrvoja Šalkovića, Sanje Pilić, Rujane Jeger, Aleksandra Štulhofera i drugih, ali na jedan posve nov i drugačiji način. Isto tako, zabavit će vas i stand-up komičari, a na humanitarnom partyju koji će se u četvrtak navečer održati u klubu Pepermint glazbu će puštati Putnik opće prakse Hrvoje Šalković i majstor kuhinje Mate Janković uz domaćicu večeri i Alwaysovu ambasadoricu Ivu Šulentić.

Osim lude i nezaboravne zabave, party će imati i humanitarnu notu jer će se na njemu prikupljati knjige koje će biti donirane djeci iz Doma za djecu “A.G.Matoš” u Selskoj ulici.

Bogat i zanimljiv program počinjat će u popodnevnim satima na navedenim lokacijama, a sve što morate učiniti je između 20. i 22. listopada svakako posjetiti “Cappuccino Book Festival powered by Always”, dobro se zabaviti i doživiti potpuno nov doživljaj književnog festivala u središtu Zagreba.

K.H.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo