Novosti

Čarobni svijet Cirque du Soleila na sajmu SKOK

Drugi po redu SKOK – Sajam sporta i slobodnog vremena, sportske opreme i rekvizita, održava se u zagrebačkom Arena Centru u razdoblju od 30. rujna do 02. listopada ove godine. Od prošlogodišnjeg sportskog glasnogovornika i promotora ove je godine tu ulogu preuzeo teniski as Goran Ivanišević.

Najatraktivnija najavljena sportska prezentacija u programu ovogodišnjeg sajma SKOK je JUKARI Fit to Flex stvorena originalnom i inovativnom suradnjom sportske marke Reebok i glasovitog Cirque du Soleila. Ova suradnja započela je još početkom 2008. programom JUKARI Fit to Fly nakon čijeg svjetskog uspjeha ove godine predstavljaju novu i razrađeniju verziju programa nazvan JUKARI Fit to Flex. Osvježen kako bi odgovorio na promjenjive zahtjeve tržišta grupnog vježbanja, JUKARI Fit to Flex osmišljen je da bi polaznicama povećao otkucaje srca i poboljšao snagu leđa i trbuha pomoću vrlo intenzivne koreografije i krajnjih izazova za ravnotežu i stabilnost, a gotovop cijeli program vježbanja odvija se u zraku, na trapezu, prkoseći silama gravitacije! Crpeći inspiraciju iz snažnih i atraktivnih te kontroliranih pokreta i nastupa kakve izvode umjetnici ove svjetski poznate cirkuske skupine program se izvodi i uz posebno prilagođenu glazbu skupine Cirque du Soleil.

Prezentacija u sklopu sajma SKOK ujedno je i europska prezentacija ovog atraktivnog programa, a zajednički će je prezentirat profesionalni treneri programa kao i članove ansambla glasovitog Cirque du Soleila. Prezentacije programa JUKARI Fit to Flex održavat će se nekoliko puta dnevno u danima održavanja ovogodišnjeg SKOK-a, na posebno za ovu prigodu sagrađenoj i postavljenoj konstrukciji unutar Arena centra. Tom prigodom i odvažniji posjetitelji će uz pomoć trenera i članova skupine Cirque du Soleil imati priliku okušati se u demonstracijama ovog programa.

kSKOK je međunarodni skup sporta koji organizira Orlando Fitness Group-a u suradnji s Kineziološkim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu. SKOK se ove godine održava drugu godinu za redom, a nakon poršlogodišnjeg izdanja u Boćarskom domu sajam se ove godine seli na atraktivnu i nesvakidašnju lokaciju Arena Centra Zagreb. Projekt SKOK za cilj ima pridonjeti pozitivnom trendu povećanja svijesti naših sugrađana o važnosti bavljenjem sportom i rekreacijom i sa stručne strane objasniti i promovirati sve proizvode i usluge iz područja sporta, rekreacije i prehrane, te time pridonjeti povećanju ukupne kvalitete života. U sklopu SKOK-a organizirani su i stručni programi za profesionalne trenere – 2. Međunarodni kongres fitnessa i aerobika te 5. međunarodna Pilates & BodyMind konvencija.

Više informacija potražite na www.skok.in

 

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo