Novosti

CIHT konferencija: Domaći i svjetski stručnjaci donose nove trendove u zdravstvenom turizmu

Najutjecajnija konferencija zdravstvenog turizma u regiji, Crikvenica International Health Tourism Conference, održati će se 4. i 5. studenoga 2021. godine devetu godinu zaredom u Hotelu Katarina u Selcu.

Najutjecajnija konferencija zdravstvenog turizma u regiji, Crikvenica International Health Tourism Conference, održati će se 4. i 5. studenoga 2021. godine devetu godinu zaredom u Hotelu Katarina u Selcu.

Organizatori su Turistička zajednica Grada Crikvenice i Klaster zdravstvenog turizma Kvarnera, a suorganizatori su već tradicionalno Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju Primorsko-goranske županije Thalassotherapia Crikvenica i Poliklinika Terme Selce.

Ove godine u hibridnom izdanju, konferencija se tradicionalno održava na engleskom jeziku, a okupit će svjetski priznate stručnjake s područja zdravstva, turizma, marketinga i obrazovanja, a sve s ciljem kako bi se razmotrili najnoviji trendovi u zdravstvenom turizmu, razmijenila iskustva te pronašli novi načini komuniciranja u ovim pandemijskim vremenima.

“Iako i ove godine COVID-19 puni novinske stupce i naslovnica portala, u našem okruženju ne prestaje potreba za zdravstvenim uslugama niti zdravstvenim turizmom općenito, a Kvarner i Crikvenica imaju puno za ponuditi svima kojima je potreban oporavak, bogat morski zrak i blaga klima. Uvjeti poslovanja i promocije poprimaju u potpunosti rješenja i poglede na postavke i razvoj raznovrsne turističke ponude, osobito zdravstvenog turizma, a ugledni govornici podijelit će svoja znanja i iskustva”, rekao je doc.dr.sc Vladimir Mozetič, dr. med., predsjednik Klastera zdravstvenog turizma Kvarnera, uz kojeg će na konferenciji sudjelovati, između ostalih, dr. Mario Škugor, endokrinolog i direktor za edukaciju ugledne američke Klinike Cleveland, Velimir Šonje, ekonomski analitičar, i mnogi drugi.

CIHT kroz godine ugošćuje vrsne stručnjake iz cijeloga svijeta koji količinom znanja i iskustva čine dragocjen kapital u daljnjem napretku i promicanju zdravlja i zdravstvenog turizma u regiji. I ovogodišnja, deveta po redu CIHT konferencija, nastavlja doprinositi primjeni aktualnih teorijskih znanja, spoznaja i trendova u praksi, naglašavati strateški značaj i važnost razvoja zdravstvenog turizma u Hrvatskoj uz efikasno povezivanje na inozemno i domaće tržište. Uz vrhunske predavače prioritet konferencije je što bolja kvaliteta sadržaja koji obiluje zanimljivim, edukativnim, inovativnim i aktualnim temama i radionicama.

Direktorica Turističke zajednice Grada Crikvenice Marijana Biondić, idejna pokretačica CIHT konferencije, istaknula je kako je iznimno ponosna na još jedno izdanje konferencije, koje će, kako kaže, biti najbolje dosad:

”Ova turistička godina je potvrdila položaj i značaj Kvarnera kao omiljene EU destinacije. Sigurna, pouzdana, sa sve kvalitetnijom ponudom smještaja i doživljaja, Rivijera Crikvenica kreće u puni turistički zamah, a zdravstveni turizam ima priliku predvoditi taj trend.”

Ujedno je zahvalila pokroviteljima koji su ove godine podržali konferenciju: Ministarstvu turizma i sporta, Ministarstvu zdravstva, generalnom sponzoru Jadran-galenskom laboratoriju d.d., Primorsko-goranskoj županiji, Turističkoj zajednici Kvarnera, Hrvatskoj gospodarskoj komori, Gradu Crikvenici, hotelskoj kući Jadran d.d. iz Crikvenice, kao i partnerima, te brojnim drugima bez kojih ovogodišnje izdanje CIHT-a ne bi bilo moguće.

Program 9. CIHT konferencije možete pronaći na poveznici: https://ciht.com.hr/schedule-2021/, a više informacija kako pratiti program i sudjelovati u njemu: https://ciht.com.hr/registration/.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo