Dani hrane i tradicijskih proizvoda

zimnica-jesen-pekmez

Dani hrane i tradicijskih proizvoda Zagrebačke županije i Grada Zagreba održat će se 10. i 11. listopada u Boćarskom domu. Manifestacija se održava u povodu Svjetskog dana hrane koji se obilježava 16. listopada.

Na ovogodišnjem će se sajmu predstaviti više od 100 izlagača i proizvođača hrane i tradicijskih proizvoda. Tijekom dva dana posjetitelji će imati priliku kušati i kupiti preko stotinjak različitih visoko kvalitetnih proizvoda, od vina, meda, kruha i kolača, različitih sireva, gljiva, rakija te proizvoda od divljači.

Svečano otvorenje manifestacije održat će se u subotu 10. listopada u 10 sati.

 Program će obogatiti i nastup kulturno umjetničkih društava, a posjetitelji će moći dobiti i stručne savjete iz područja proizvodnje i uzgoja različitih poljoprivrednih kultura te kupiti stručnu literaturu.

Svaki dan od 11 do 18 sati na natkrivenom prostoru pokraj balona Boćarskog doma poznati kuharski majstor Branko Žufika pripremat će tradicionalna županijska jela po prigodnim cijenama.

Stoga predlažemo da ovaj vikend od 9 do 19 sati posjetite Dane hrane i tradicijskih proizvoda u Boćarskom domu. Ulaz je slobodan.


Ordinacija.hr

 Prati nas na Viber Public Chatu!