Novosti

Dani ljubavi i darivanja na Ordinaciji!

Najbolje i najljepše stvari u životu ne mogu se vidjeti ili opipati. Njih je moguće iskusiti samo srcem… Ordinacija.hr slavi ljubav i sve zaljubljene!

Ljubav nas sve pokreće! To nije nimalo klišej, nego prava istina. I baš zato smo se odlučili proslaviti Valentinovo i darivati sve vas koji ste zaljubljeni… pa makar “samo” u ljubav ako ne u nekoga.

Ususret Danu zaljubljenih, Ordinacija.hr će vas razveseliti poklonima – svakog dana! Naše darivanje počinje 1. veljače i traje puna dva tjedna, sve do 15. veljače.

Među darovima će biti svega po malo: tretmana za ljepši i blistaviji osmijeh, neodoljivog bisernog nakita, preparativne kozmetike za besprijekoran ten i mnogih drugih poklona… Odaberite nešto za sebe ili svoju bolju polovicu i odigrajte našu igru darivanja!

Što morate napraviti? Registrirajte se na Ordinacija.hr (ako već niste, hop na: Registracija), otvorite naš kalendar naziva Dani ljubavi i darivanja (počevši s nedjeljom 1. veljače) i to je cijela mudrost! Najbolje od svega, ne trebate dugo čekati kako biste saznali jeste li naš sretnik: dobitnike objavljujemo već sljedećeg dana! Kreativnost u odgovorima će biti presudna, stoga se potrudite šarmirati nas 😉

Volite se i slavite zaljubljenost!

Ordinacija.hr
Foto: Shutterstock

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo