Novosti

Dani otvorenih vrata u Centru za zdravlje srca

Konzultacije stručnjaka će se održavati od 25. rujna do 9. listopada u Centru za zdravlje srca, a besplatno će se pružati usluge EKG snimanja i mjerenja krvnog tlaka.

U povodu Svjetskog dana srca Poliklinika Aviva poziva sve zainteresirane da posjete Dane otvorenih vrata u Centru za zdravlje srca, na adresi Nemetova 2, Zagreb.

Tamo će se u razdoblju od 25. rujna do 9. listopada održavati konzultacije stručnjaka kardiologa uz pružanje besplatne usluge EKG snimanja i mjerenja krvnog tlaka, a sve u terminima od ponedjeljka do petka od 13 do 18 sati.

Kardiovaskularne bolesti, kao vodeći uzrok smrti u suvremenom svijetu uzrokuju 17,3 milijuna smrti godišnje. Sa značajnim udjelom u prijevremenom umiranju važan su javnozdravstveni problem, kako u svijetu tako i u Hrvatskoj. Gotovo 50 posto smrtnosti u Hrvatskoj čini smrtnost od kardiovaskularnih bolesti, a 80 posto srčanih smrti moglo bi biti spriječeno prventivnim djelovanjem na glavne čimbenike rizika.

S ciljem informiranja ljudi o važnosti preventivnog djelovanja na smanjenje rizika bolesti srca i moždanog udara, Poliklinika Aviva otvara vrata svog Centra za zdravlje srca te uz brojne pogodnosti svojim pacijentima pruža mogućnost pravovremenog prepoznavanja rizika kojem su izloženi.

Centar nudi sve na jednom mjestu – renomirane liječnike kardiologe, prvi i kontrolni pregled, konzultacije, ekspertizu i drugo mišljenje, najmoderniju dijagnostiku – UZV, EKG, holter EKG, ergometriju, vrhunski opremljen laboratorij, fizikalnu terapiju, fitnes, bazen i izradu individualnog programa prehrane. U ovom razdoblju dodatno će, osim besplatnog pregleda, EKG snimanja i mjerenja krvnog tlaka, pacijentima biti omogućeno obavljanje svih ostalih indiciranih usluga unutar Centra za zdravlje srca uz 30 posto niže cijene.

Predlažemo da se zainteresirani prethodno najave na broj telefona 01/46 93 115 ili e-mail info@poliklinika-aviva.hr.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo