Novosti

Denta centar proslavio svoju prvu godišnjicu postojanja

Posljednji vikend prije samog Božića u Zagrebu su se održavali mnogobrojni božićni domjenci, ipak posebno je bilo u Amruševoj 6, gdje je smještena i nova suvremena stomatološka ordinacija DentA centar koja je zajedno sa svojim poslovnim partnerima, prijateljima, ali i mnogobrojnim poznatim licima proslavila svoju prvu, iznimno uspješnu godinu postojanja.

Među mnogim uzvanicima susreli smo i neka poznata lica kao što su modna dizajnerica Martina Budek, naš poznati i nagrađivani arhitekt Davor Mateković koji je prošle godine u Singapuru na svjetskom festivalu arhitekture dobio međunarodnu nagradu za „najbolju obiteljsku kuću na svijetu“. Čestitati DentA centru došla je i naša poznata spisateljica Rosie Kugli koja je ovih dana u posebnom fokusu medija sa svojom knjigom Nisam ti rekla u kojoj govori o problemu alkoholizma kod mladih i koju nazivaju hrvatskom inačicom „Mi djeca s kolodvora ZOO“.

Suvremena stomatološka ordinacija DentA centar priča je koju su prije godinu dana pokrenula trojica prijatelja – prof.dr.sc. Mato Sušić, dr. Luka Stojić i dr. Hrvoje Buntak . U samo godinu dana, a zahvaljujući dugogodišnjoj uspješnoj suradnji s renomiranim stručnjacima iz raznih područja stomatologije, pozicionirali su se kao jedna od vodećih stomatoloških ordinacija koja se kao jedna od rijetkih ubraja u certificirane klinike prestižnog Straumann implantološkog sustava. Stoga i ne čudi izniman interes pacijenata koji svakodnevno pristižu iz Velike Britanije i Austrije i koji su prepoznali kvalitetu, ali i gostoljubivost DentA centra tima. 

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo