Novosti

DermaCare predstavlja kampanju “Summer White Party“

Prozračnost, nježnost, profinjenost i nonšalantnost, grčki otoci Mykonos i Santorini te prekrasna proljetna i ljetna vjenčanja bili su inspiracija timu DermaCare centra za novu kampanju pod nazivom “Summer White Party“. Dugogodišnje zadovoljne klijentice svoju su kožu i kosu još jednom prepustile u ruke onima kojima najviše vjeruju – stručnom timu centra DermaCare.

Prozračnost i nježnost koju naglašava bijela boja inspirirale su i Dermacare tim za kampanju u kojoj su sudjelovanje njihove dugogodišnje zadovoljne klijentice među kojima su ekonomistica i bivša manekekna Anita Dujić, voditeljica Antonija Blaće, glumica Mila Elegović, te modne dizajnerice Anamarija Brkić i Ivona Martinko.

“Uživala sam raditi ovu kampanju s timom DermaCarea, kao što i inače uživam u njihovim tretmanima za koje mogu reći da su prava gozba za moju kosu. Divno je u svojoj blizini imati tim na kojeg se uvijek mogu osloniti i kojemu s povjerenjem mogu prepustiti zdravlje i izgled kose. Volim mediteranski ugođaj i ogoljenu prirodnost koju smo naglasili jer se prečesto skrivamo iza teškog make upa. Moja kosa je spremna za uživanje u ljetnim ljepotama“, izjavila je glumica Mila Elegović.

Modne dizajnerice Anamarija Brkić i Ivona Martinko i u svojim kreacijama i kolekcijama za ovu sezonu također predlažu bijelu te jednostavnost i ležernost koje osiguravaju besprijekoran izgled te osobnost stavljaju u prvi plan.

“Bijela boja je oduvijek bila moja inspiracija i u njoj pronalazim nepresušnu energiju za stvaranje nenametljive elegancije. Prozračnost koju volim pronašla sam i u višegodišnjoj suradnji sa stručnjacima DermaCare centra kojima prepuštam brigu o svojoj koži i kosi. Baš kao što i modni dizajneri neprestano moraju stvarati trendove, tako i stručnjaci DermaCare tima omogućuju da budemo korak ispred kad je riječ o vrhunskoj njezi kose i kože“, kaže dizajnerica Anamarija Brkić, vlasnica modnog brenda A’marie.

“U modi me oduvijek vode prirodnost i osobnost, a kako je moja posljednja kolekcija velikim dijelom inspirirana bijelom bojom, prepoznala sam se u kampanji DermaCarea. S njihovim timom izvrsno surađujem već neko vrijeme i s punim povjerenjem prihvaćam novitete koje donose u Hrvatsku ponajprije zato jer blistavost zdrave kose i kože ne može ništa nadomjestiti“, pojašnjava dizajnerica Ivona Martinko.

Kampanju “Summer White Party“ je osmislio DermaCare stručni tim u kojemu su art direktor za Chi Ivica Palinić, hair stilisti Korana Patafta i Nikola Solenički, službene make-up artistice za Jane Iredale Sabina Šarić Novak i Marijana Gluić. Fotografije potpisuje modni fotograf Goran Matijašec.

Vijesti iz DermaCare centra pratite i na adresama:

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo