Novosti

Detour nastupa na humanitarnom maratonu

Ovu subotu 15. veljače od 18.00 do 2.00 sati, održava se humanitarni maraton za klub Studio Smijeha kojim se prikupljaju sredstva za nabavu tehničkih uređaja. U klub je nedavno provaljeno, a bez nove tehnike prostor u Vlaškoj 93 ne može nastaviti s daljnjim radom.

Na koncertu će, među ostalima, nastupiti i DETOUR, a početak njihova nastup predviđen je za 22.45 sati.

Da vas podsjetimo što se sve nedavno događalo u bendu. Nakon dvije godine odsutnosti u bend se vratila Maja Posavec i to su “proslavili” prošlog proljeća koncertom u zagrebačkom VIP clubu. Slijedio je ljetni hit singl “Srce veliko” na kojem je po prvi put zapjevao Nenad Borgudan, a kraj godine obilježila je pjesma i videospot za pjesmu “Snijeg“.. Grupi je u planu objavljivanje još puno dobrih pjesama, potom i novog albuma, te još nekoliko koncertnih nastupa.

Humanitarni maraton za Studio Smijeha uz koncertni dio imat će i stand up izvedbe, te na kraju Party Trash 90-tih. Cjelokupni program potražite na linku: http://studiosmijeha.hr

Comedy Club “Studio Smijeha“ kao i stand-up komedija postala je neizostavni dio ponude zabave i događanja u Zagrebu. Komičari i članovi udruge Studio Smijeha pokrenuli su hrvatsku stand up scenu, te bez pomoći grada i države otvorili klub. Od kad je klub počeo s radom svakog tjedna razvesele i nasmiju preko 500 Zagrepčana i Zagrepčanki.

A. A.  

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo