Novosti

Dišite zdravo uz MeralysHA, a grlobolju riješite s Aqua Maris Propolisom!

Prije upotrebe pažljivo pročitajte upute o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika

U zagrebačkom parku Maksimir (Švicarska livada), u subotu 1. listopada 2016., bit će održano jedinstveno druženje pod nazivom „Dišem zdravo“, u organizaciji tvrtke JGL d.d. iz Rijeke.

Ideja druženja „Dišem zdravo“ je proširiti svijest o važnosti fiziološki pravilnoga disanja i održavanja higijene nosa kao polazišne točke za zdrav i funkcionalan dišni sustav. Druženjem se također želi upoznati posjetitelje s načinima rješavanja problema nadraženoga i bolnoga grla.

Boravak u prirodi koji uključuje niz različitih aktivnosti poput šetnje, vježbe ili igre s djecom, blagotvorni su za naše psihofizičko zdravlje, posebice tijekom jeseni kada je poželjno provoditi što više slobodnoga vremena na otvorenom te iskoristiti lijepe jesenske dane. Iz toga razloga, posjetitelji će moći prisustvovati zabavnim i edukativnim aktivnostima na otvorenom koje su namijenjene cijeloj obitelji uz MeralysHA i Aqua Maris Propolis.

Posjetitelji druženja „Dišem zdravo“ imat će priliku uključiti se na grupni početnički trening nordijskoga hodanja i savladati tehnike pravilnoga disanja, dok će djeca moći sudjelovati na zabavnim i kreativnim radionicama oslikavanja i crtanja, te osvojiti vrijedne JGL poklone.

Uživajte, šećite, pronađite MeralysHA i AQUA MARIS Propolis zastave i osvojite nagrade!

Hodanje je jedna od ključnih aktivnosti u održavanju dobroga zdravlja, stoga nam se pridružite u šetnji označenim maksimirskim rutama, nađite zastave Meralys HA i Aqua Maris Propolis te priložene orjentacijske karte. Pratite ucrtane lokacije koje će Vas dovesti do Švicarske livade gdje Vas očekuju poklon paketi koji su pripremljeni za vrijedne šetače.

Ne zaboravite se slikati uz sve zastave i orjentcijske karte, jer prvih deset šetača koji prođu zacrtanu MeralysHA i Aqua Maris Propolis rutu i prilože dokaz u obliku selfie fotografije nagrađujemo poklon paketima!

Dođite u Maksimir u subotu 1. listopada 2016. od 10:00 do 18:00 sati i pridružite nam se na livadi pored Švicarske kuće.

Program događanja:

10:00 h do 18:00h – kreativne radionice oslikavanja i crtanja sredozemne medvjedice, izrada okvira za slike u bojama jeseni.

10:00 h do 12:00 h – Zdravi plišanci? – JGL i Bolnica za medvjediće kroz zabavnu i interaktivnu radionicu pomažu djeci otkloniti strah od medicinskih pregleda i bijelih kuta, a sve to uz pomoć igre i plišanih igračaka. Pozivamo djecu da ponesu svoje plišane igračke te da ih pregledaju i izliječe u našoj Bolnici za medvjediće.

11:00 h do 15:00 h – JGL mini škola nordijskoga hodanja (u suradnji sa sportskim društvom Vitathlon) (grupe do 15 polaznika, prijava kod MeralysHA i Aqua Maris Propolis promotorica na Švicarskoj livadi)

15:00h do 17:00 h – Igre bez granica za djecu i roditelje.

Veselimo se Vašem dolasku!

Za više informacija posjetite našu Facebook stranicu: JGL Obitelj ili nam se obratite na mail vlatkasmolcichokman@gmail.com

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo