Novosti

Dizajnerski dvojac eNVy rooma kreirao ekološku platnenu torbu!

Dizajnerski dvojac eNVy rooma, poznate hrvatske dizajnerske modne marke, kreirao je za Konzum ekološku platnenu torbu.

k   Nikica Ivančević, Vedrana Lindarić i
                    Vjeko  Franetović

“Izuzetno nam je zadovoljstvo sudjelovati na Green City Projectu koji je u nastavku doveo i do suradnje eNVy rooma i Konzuma, te do razvijanja modne platnene torbe. Ugroženost flore i faune planeta Zemlje svakako je problem koji bi se trebao ticati svih njenih stanovnika, ali i svih pravnih osoba, vlada, međunarodnih institucija. Jasno je da pojedinačno nitko od nas ne može potaknuti megalomansku promjenu, ali svatko od nas može učiniti nešto za očuvanje prirode”, poručuju Vjeko Franetović i Nikica Ivančević, dizajnerski dvojac eNVy rooma.

eNVy room je s Konzumom razvio platnene torbe koje će dati šansu svakom čovjeku ove zemlje učiniti “ono nešto” za prirodu i očuvanje okoliša. Njihovim će se korištenjem smanjiti upotreba plastičnih vrećica koje moderni svijet polako napušta. Novim se platnenim torbama potrošačima, zaljubljenicima u modu, ali i svim stanovnicima Hrvatske pruža mogućnost savjesnijeg ponašanju u odnosu na očuvanje prirode, što je dužnost svih nas prema budućim generacijama budući nam je planet Zemlja jedini poznati dom.k

“Dizajnerski zadatak bio je spojiti modu i zaštitu okoliša. U tom smjeru smo i razvili vizual otisnut na eko vrećicama. Vizual poziva gledatelja aktivno sudjelovati u očuvanju prirode, te mu daje mogućnost kroz funkcionalni i atraktivni modni dodatak isticati svoju svijest o ugroženosti okoliša, te komunicirati tu svijest sa svojom okolinom”, zaključuje dizajnerski dvojac eNVy rooma.

Pozivamo vas na kupnju platnenih torbi kako bismo pomogli
očuvati prirodu i aktivno sudjelovali u daljnjem podizanju svijesti o
ugroženosti okoliša.

 

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo