Novosti

dm odgodio obilježavanje Dana planeta Zemlje

Zbog vremenskih uvjeta termin održavanja proslave Dana planeta Zemlje u Zagrebu se odgađa. O novome terminu bit ćete na vrijeme obaviješteni na dm-ovim službenim stranicama.

Poznati lanac drogerija dm tradicionalno obilježava Dan planeta Zemlje bogatim programom, pa tako i ova godina neće biti iznimka. U sklopu kampanje dm green city project organizira se događanje na zagrebačkom Cvjetnom trgu na kojem možete saznati koliko je važan odgovoran pristup okolišu, zajednici i vlastitom zdravlju.

Od masterchefa Matije Nikolića saznajte poneku tajnu zdrave kuhinje i pridružite se Ireni Švendi, Ivani Banfić, Mariji Andrijašević te Ivani Petrušić u zdravim kulinarskim izazovima. Razgibajte se s fitness trenerima i pri tom se dobro zabavite! Sretnici će imati priliku sudjelovati u brojnim nagradnim igrama i edukativnim radionicama, a u zdravom kutku posjetitelje čekaju besplatni dermatološki pregledi i oftalmološka savjetovanja o kontaktnim lećama i zaštiti od sunčeve svjetlosti.

Za još bolju brigu o zdravlju dm je pripremio i nagradnu igru u sklopu koje će četiri sretna posjetitelja moći osvojiti besplatni sistematski pregled u poliklinici Aviva, a njih deset besplatne specijalističke oftalmološke preglede za naočale i kontaktne leće.

U Mini ordinaciji najmlađi posjetitelji moći će upoznati kako funkcionira koža i sudjelovati u izradi modela kože te pomoću povećala proučavati kožu i naučiti na koji način sunčevo zračenje utječe na nju.

Ova se proslava trebala održati u subotu, no zbog vremenskih se uvjeta termin odgađa. Novi će datum dm objaviti na svojim službenim stranicama.

Kako biste se pripremili za veliku ekološku proslavu, od 13. do 18. travnja za kupovinu iznad 200 kuna u odabranim prodavaonicama dm-a u Zagrebu (Tomićeva 1, ŠC Cvjetni, Britanski trg 2, Ilica 81, Petrinjska 80, ŠC Kaptol) možete dobiti letak s kojim ćete na Cvjetnom trgu moći preuzeti dm-ov poklon-paket.

Na Cvjetnom trgu predstavnici Hrvatskog saveza slijepih i Hrvatske udruge za školovanje pasa vodiča i mobilitet skrenut će pozornost na probleme s kojima se u svakodnevnom životu susreću slijepe i slabovidne osobe.

U svibnju će se uz dm green city project moći zabaviti i građani Pule, Osijeka i Splita, a u lipnju će Zagrepčane podsjetiti na važnost rekreacije na dm ženskoj i babybonus utrci na Bundeku. Osnovnoškolce koji će biti najuspješniji u prikupljanju i recikliranju staroga papira u akciji Zeleni korak dm će nagraditi elektroničkim mikroskopima, a u sklopu projekta će donirati udruge slijepih iz Zagreba, Pule, Osijek i Splita.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo