dm šalje poruke ljubavi na adrese vaših voljenih - Ordinacija.hr

Novosti

dm šalje poruke ljubavi na adrese vaših voljenih

dm je u povodu Dana ljubavi u svim prodavaonicama omogućio kupcima da izraze svoje najljepše osjećaje prema voljenima i iznenade ih na poseban način.

Ljubav nikada nije suvišna i može se manifestirati u najrazličitijim oblicima, intenzitetima, i, ako to hoćete, bojama. Iz ljubavi se rađaju novi životi, ideali i snovi. Ljubav povezuje, oplemenjuje, uveseljava, stvara, gradi, a u dm-u u veljači ljubav i miriše.

Od 1. do 28. veljače potražite u svim dm prodavaonicama brojne mirise snižene za čak 40 posto i odaberite prigodan dar u povodu Dana zaljubljenih, ali i do kraja mjeseca, sebi ili nekome osobito dragom.

Sniženi mirisi u mjesecu ljubavi

No, to nije sve! dm je u povodu Dana ljubavi u svim prodavaonicama omogućio kupcima da izraze svoje najljepše osjećaje prema voljenima i iznenade ih na poseban način. Tako će svi koji imaju poruke ljubavi za svoje voljene od 1. do 8. veljače moći ispuniti čestitku na blagajnama, a dm će se pobrinuti za to da stignu na pravu adresu.

Unesite lijepim znakom pažnje mirisnu radost u svoj život koja donosi – samo ljubav. Detalje o samoj aktivnosti kao i popis odabranih sniženih mirisa potražite na dm-ovoj internetskoj stranici.

K.P.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo