Novosti

dm vas poziva na žensku i babybonus utrku!

Pridružite se velikim i malim trkačima sutra na Bundeku u dm ženskoj i dm babybonus utrci!

dm poziva i velike i malene na sportsko druženje koje će se održati sutra na zagrebačkom Bundeku u sklopu dm green city projecta s početkom u 16 sati.

Trkačice mogu sudjelovati u dvije utrke: rekreativnoj na 2,1 kilometra i natjecateljskoj na 6,3 kilometra, ovisno o tome žele li se rastrčati ili odmjeriti snage s drugim natjecateljicama, a prve trkaće korake moći će napraviti i djeca do šest godina u babybonus utrci.

Najmlađe možete prijaviti za sudjelovanje u babybonus utrci zamjenom 25 active beauty bodova na terminalu u prodavaonicama dm-a do 13. lipnja ili donacijom od 20 kuna Udruzi Crveni nosovi na dan Utrke na Bundeku.

Kako biste vlastitim primjerom djeci pokazali da je kretanje zabavno i zdravo prijavite se za sudjelovanje u dm ženskoj utrci zamjenom 50 bodova na terminalu ili na dan utrke na Bundeku donacijom od 40 kuna Udruzi Crveni nosovi.

Uz dobru formu i uspomene, sudionici dm ženske i babybonus utrke će s Bundeka ponijeti majicu i dm poklon-paket, a tri najbrže u natjecateljskom dijelu osvojit će wellness i spa vikend za dvoje u Novom Vinodolskom te dm darovne kartice, dok će najbrža osvojiti i bicikl Xplorer. Nakon dodjele nagrada najbržima, sve sudionike utrka i posjetitelje Bundeka rasplesat će Ivana Banfić čiji je koncert na rasporedu u 19.30 sati.

Više informacija potražite na Facebooku www.facebook.com/dm.Hrvatska.hr te internetskoj stranici dm-a www.dm-drogeriemarkt.hr.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo