Novosti

dm ženska i babybonus utrka pokazale kako Hrvatice vole aktivan život

U subotu 13. lipnja, dm je okupio 2650 trkačica te 650 djece na ženskoj i babybonus utrci, održanima u sklopu dm green city projecta kojim dm potiče sugrađane na odgovoran odnos prema zdravlju, zajednici i okolišu.

U četiri godine održavanja u dm ženskoj utrci sudjelovalo je više od 7500 žena, a oko 1500 djece napravilo je svoje prve trkaće korake u tri dm babybonus utrke. dm je ovu utrku pokrenuo kako bi promovirao i potaknuo bavljenje sportom jer redovita fizička aktivnost značajno doprinosi zdravlju, a posebno je važna za razvoj djece.

U natjecateljskom dijelu utrke pobjedu je odnijela Marija Vrajić, jedna od najboljih dugoprugašica u Hrvatskoj, koja je zahvalila organizatorima i svima koji su sudjelovali u utrci i shvatili koliko je trčanje važno za psihičko i fizičko zdravlje.

Drugo i treće mjesto zauzele su Ivana Svetić i Anda Tomaš, koje su osvojile spa i wellness vikend u Novom Vinodolskom i dm darovne kartice, a pobjednica je osvojila i bicikl xplorer. Svi sudionici dobili su majice i poklon paket dm-a, a uplatom kotizacija za prijavu na dan utrke, podržali su rad udruge Crveni nosovi-klaunovi doktori s oko 7000 kuna.

„Sudionici svih uzrasta, među kojima su profesionalne trkačice, ali i oni koji su prvi put trčali, svojim su angažmanom pokazali kako nikada nije prekasno niti prerano za prve korake prema zdravijem životu. Upravo zato već četiri godine dm organizira dm žensku utrku i od srca zahvaljujem ovogodišnjim sudionicama i malim sudionicima te svima koji su nam se pridružili tijekom godina i pomogli dm-u u promicanju rekreativnog bavljenja sportom“, izjavila je Gordana Picek, članica Uprave dm-a.

Za dobru atmosferu tijekom cijelog programa pobrinula se Ines Preindl, a u večernjim satima posjetitelje je rasplesala Ivana Banfić. Uz zabavu i rekreaciju, dm je svim posjetiteljima i sudionicama osigurao i besplatne preglede dermatologa te savjetovanje o zaštiti od sunca, kako bi rekreacija i zabava bile bezbrižne i sigurne.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo