Dobitna kombinacija za imunitet - vitamin C, cink i B.subtilis - Ordinacija.hr

Novosti

Dobitna kombinacija za imunitet – vitamin C, cink i B.subtilis

Za obrambeni sustav organizma ključni su vitamin C i cink. Imunostimulacijska svojstva posebnog soja dobrih bakterija B.subtilis dokazana su u nedavno objavljenoj studiji kao i da potiče nastanak širokog spektra antitijela, a pogotovo povećanje koncentracije IgA u crijevnoj sluznici.1

Vitamin C, cink i B.subtilis udružili su snage u novoj formuli PROBalans Imuno za imunološku obranu organizma.

Vitamin C također štiti stanice od oksidativnog stresa te doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti, a cink je značajan i za pravilno funkcioniranje živčanog sustava.

PROBalans Imuno s jedinstvenom kombinacijom vitamina C, cinka i dobrih bakterija B.subtilis preporučuje se kao svakodnevni dodatak prehrani za očuvanje obrambenih sposobnosti organizma, kao i kod povećanih potreba za cinkom i vitaminom C.

PROBalans Imuno prirodan je dodatak prehrani, a dovoljna je samo jedna kapsula dnevno. Preporučuje se sportašima, adolescentima, starijim osobama, vegeterijancima, dijabetičarima te osobama izloženim fizičkom i psihičkom stresu.

PROBalans Imuno nalazi se u biljnoj (vegetabilnoj) kapsuli pa je pogodan za vegeterijance i vegane.  

1 Lefevre M, Racedo SM, Ripert G, Housez B, Cazaubiel M, Maudet C, Jüsten P, Marteau P et al. Probiotic strain Bacillus subtilis CU1 stimulates immune system of elderly during common infectious disease period: a randomized, double-blind placebo-controlled study.  Immunity & Ageing 2015, 12:24 (3 December 2015)

Ordinacija.hr  

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo