Novosti

Dođite na besplatno savjetovanje o prehrani, mjerenju šećera i sastavu tijela

Na 3. danima bolničke prehrane u organizaciji Hrvatskog društva nutricionista i dijetetičara koji će se održati od 12. – 13. lipnja u KB Dubrava, Av.Gojka Šuška 6, u  Zagrebu predstavit će se  stručnjaci koji su odgovorni za edukaciju o prehrani te izradu različitih specijalnih dijeta za brojne bolesnike u hrvatskim bolnicama.

Njihova svakodnevna misija je raditi na unapređenju prehrane, standarda i normativa te kontinuiranoj edukaciji stručnjaka i opće populacije.

Događanje će započeti u petak 12. lipnja od 09-12 sati kao Dan otvorenih vrata za građanstvo u Poliklinici KB Dubrava gdje će se nuditi besplatno savjetovanje o prehrani, mjerenje šećera i sastava tijela.

Drugi dio je stručno-znanstveni program koji započinje u petak 12.lipnja 2015. u 14 h i završava u subotu 13. lipnja 2015. u 14 h. Cjelovit program i knjigu sažetaka naći ćete u prilogu.

Novoosnovano Društvo nutricionista i dijetetičara ima za cilj izgradnju i očuvanje digniteta struke te približavanje nutricionističkih usluga hrvatskim građanima. Okupili smo više od stotinu nutricionista i dijetetičara koji rade na području nutricionizma i dijetoterapije, a na skupu se očekuje 200 sudionika.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo