Novosti

Donacija za žensku reprezentaciju Hrvatske u hokeju na ledu

Ovim putem se i vas poziva da se priključite akciji prikupljanja sredstava za žensku reprezentaciju Hrvatske u hokeju na ledu koja su im potrebna za odlazak na svjetsko prvenstvo na Islandu od 23.03. do 01.04.2014. godine.

Ukupan iznos koji je potreban za pokrivanje troškova sudjelovanja na svjetskom prvenstvu iznosi 150.000,00 kn. Samostalnim akcijama i dobrovoljnim prilozima članice reprezentacije uspjele su prikupiti 130.000,00 kn no još uvijek im nedostaje 20.000,00 kn kako bi zaokružile ukupan proračun za troškove.

KHL Sisak pokrenuo je akciju prikupljanja preostalog iznosa od 20.000,00 kn putem medija (elektronskih i tiskanih) pozivajući svoje članove, građane i poslovne subjekte da se u što većem broju odazovu ovoj akciji. Članice ženske hokejaške reprezentacije Hrvatske ujedno su i članice jedinog ženskog hokejaškog kluba u Hrvatskoj (KHL Grič) te se natječu u austrijskoj DEBL ligi gdje ostvaruju uvjerljive pobjede i osvajaju prvenstva. Većinu troškova za ta takmičenja kao i za svoje treninge snose same. Stoga Vas pozivamo da im zajedno s nama pomognete i omogućite njihov odlazak na predstojeće svjetsko prvenstvo te budete oni čije je djelovanje usmjereno na društveno-korisne akcije.

Za prikupljanje navedenih sredstava otvoren je poseban račun u Splitskoj banci a uplate možete izvršiti sukladno svojim mogućnostima.

Žiro račun / IBAN: 2330003-1553137852 / HR6223300031553137852
Poziv na broj: 00-datum uplate
Svrha uplate: donacija za žensku reprezentaciju Hrvatske u hokeju na ledu

Svaka kuna je važna!

Nadamo se da ćemo zajedničkim naporima uspjeti u nastojanju da im omogućimo odlazak na svjetsko prvenstvo i predstavljanje Hrvatske na jednoj takvoj visokoj sportskoj manifestaciji te time poslati zajedničku poruku da bez obzira na situaciju u kojoj se nalazimo želimo i možemo podržati ciljeve koji su plemeniti, pozitivni i društveno korisni.

Sva sredstva prikupljena iznad 20.000,00 kn ženska reprezentacija Hrvatske u hokeju na ledu i KHL Sisak donirati će žrtvama poplava na području Grada Siska.

Hvala unaprijed na podršci uz sportski pozdrav!

Ordinacija.hr

 

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo