Novosti

Donirana sredstva za opremanje ambulantnog kontejnera u Gunji

Kompanija Sandoz Hrvatska je Domu zdravlja Županja uručila novu vrijednu donaciju u iznosu od 100.000 kuna za opremanje privremenog ambulantnog kontejnera čija je svrha zamijeniti poplavom potopljenu ambulantu u Gunji. Time kompanija nastavlja provoditi politiku društveno-odgovornog djelovanja na domaćem tržištu.

U dogovoru s vodstvom DZ Županja pronađeno je optimalno rješenje za pomoć poplavom potopljenoj Gunji i nastradalima s tog područja. Donirana sredstva namjenski će se koristiti za medicinsku i ne-medicinsku opremu kako bi se osiguralo potpuno i nesmetano funkcioniranje ambulantnog kontejnera. Nakon obnove same ambulante, donirana oprema će iz kontejnera biti prebačena u ambulantu kako bi nastavila služiti stanovnicima tog područja.

“Opremanjem ove ordinacije htjeli smo otići korak dalje kako bi pomogli da se normalan život što prije vrati u Gunju. Ova donacija samo je odraz vrijednosti koje mi u Sandozu živimo svakoga dana”, naglasio je Igor Haralović, direktor Sandoz Hrvatska

Činiti svijet boljim mjestom je glavna filozofija i misija kompanije Sandoz, kao i svakog njezinog zaposlenika. Želja i cilj su osigurati dostupnost i visoku kvalitetu zdravstvene skrbi za sve, bez obzira na to tko su oni i otkuda su. Kompanija ovom donacijom nastavlja niz pomoći upućenih ljudima kojima je to najpotrebnije.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo