Douglas parfumerije knjižicom s božićnim ilustracijama pokazuju da poklon može značiti puno više - Ordinacija.hr

Novosti

Douglas parfumerije knjižicom s božićnim ilustracijama pokazuju da poklon može značiti puno više

Krajem godine sve nas obuzima duh blagdana; ulice nose sjaj lampica, sluša se vedra glazba i sa svih strana pršti veselje i radost.

Najljepše je kad takvo razigrano i pozitivno raspoloženje možemo podijeliti s drugima.

Stigao nam je prosinac, a s njime i vrijeme darivanja. Kreću slatka maštanja o poklonima koji će nas dočekati ispod božićnog drvca i razveseliti nam kraj godine. Iako svi vole primati poklone, složit ćemo se kako posebno zadovoljstvo leži i u darivanju dragih nam ljudi. Douglas parfumerije odlučile su upravo darivanje staviti u prvi plan uvrstivši u svoju ponudu limitiranu knjižicu s ilustracijama o malim božićnim ritualima darivanja. Knjižica je, uz ilustracije, ispunjena i prigodnim porukama koje mame osmijeh na licu i podsjećaju nas na naše najdraže.

Razigrane ilustracije djelo su hrvatske ilustratorice Maje Tomljanović te se svaka može izdvojiti i pokloniti kao čestitku. Maja je knjižicu obogatila blagdanskim duhom s deset životopisnih ilustracija u njenom prepoznatljivom kolorističkom stilu koji u trenu podiže raspoloženje. Svaka je posebna i u svakoj ćete se moći pronaći; od ilustracije ukrašavanja božićnog drvca u toplom obiteljskom okruženju do ilustracije darivanja prijateljica ili roditelja. Ilustracije možete pokloniti najmilijima i tako podijeliti božićnu čaroliju.

Šarena knjižica razvedrit će svakoga u čijim se rukama nađe. Uz to, sav prihod dobiven od njene prodaje Douglas parfumerije donirat će Centru za autizam u Zagrebu pa će vas knjižica podsjetiti da je lijepo kad brinemo jedni o drugima. Ovaj Božić tako možete uljepšati ne samo sebi i svojim bližnjima, već i onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Za knjižicu nećete morati izdvojiti puno, ali vrijednost joj je zato neprocjenjiva. Možete ju pronaći u svim Douglas parfumerijama i na douglas.hr po cijeni od 19,90 kn. Douglas parfumerije još jednom su nas podsjetile da zajedno možemo oživiti duh blagdana, učiniti dobro djelo, staviti osmijeh na baš svačija lica i tako pokazati da poklon zaista može značiti puno više!

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo