Dr. Hauschka i ordinacija.hr vas nagrađuju! - Ordinacija.hr

Novosti

Dr. Hauschka i ordinacija.hr vas nagrađuju!

Uključite se u nagradni natječaj do 7. travnja i osvojite make-up paket od 3 proizvoda!

Temelji Dr. Hauschka kozmetičke kulture

JEDNO S PRIRODOM 
Vrijedne prirodne sirovine koje koristimo u kozmetici uzgajaju se u vrtu ljekovitog bilja u WALI, na našoj biodinamičkoj farmi Sonnenhof u Njemačkoj. 
Sirovine potječu i od naših partnera diljem svijeta s kojima njegujemo društveno odgovorno i fair-trade partnerstvo. Proizvodi Dr. Hauschka su prirodni i organski, NATRUE certificirani. 

MAKE UP – ZAVRŠNA NOTA PRIRODNE NJEGE 
Cjelovita prirodna njega završava make-upom te nadograđuje temeljne rituale. Vodeći se filozofijom kozmetičke kulture i načelom „Ljepota je vanjski izražaj stvarne osobnosti“, Dr. Hauschka stručnjaci kreirali su potpuno novu liniju make-upa koja pomaže ženama naglasiti njihovu unutarnju i vanjsku ljepotu jer proizvodi Dr. Hauschka kozmetike ne djeluju samo na kožu već i na cijelo naše biće, doprinoseći tako sveukupnom zdravlju svakog pojedinca. Ljekovite biljke imaju ključnu ulogu u svim Dr. Hauschka proizvodima. Svaki proizvod sadržava pažljivo usklađene kombinacije dragocjenih voskova i ulja te ekstrakte ljekovitih biljaka. 

SAVRŠENA PALETA PRIRODNIH BOJA 
Zahvaljujući iznimnoj kvaliteti sastojaka i laganoj teksturi, proizvodi se vrlo jednostavno i ravnomjerno nanose, a posebnost Dr. Hauschka make-up proizvoda jest u tome da obnavlja prirodnu ravnotežu kože, a boje ne prikrivaju već naglašavaju njezinu vitalnost i sjaj. 
Nova linija sastoji se od 83 proizvoda za oči, usne i ten. Linija je razvijena uz pomoć profesionalnih make-up artista i bit će redovito dopunjavana u budućnosti. Savršenost proizvoda vidljiva je čak i u novom dizajnu ambalaže koja je u tamno ljubičastim tonovima i svojim oblikom izuzetno ergonomična. Novi asortiman kozmetike upotpunjen je i sa šest visokokvalitetnih kistova od najfinijih sintetičkih vlakana. 

NAGLAŠENA INDIVIDUALNOST 
Nova linija dekorativne kozmetike, između ostalog, sadrži tekuće podloge, pudere, rumenila, sjenila za oči, tuševe, maskare, ruževe, sjajila za usne, olovke za oči i usne te proizvode za uređivanje obrva. Rasponom boja i nijansi s novom linijom Dr. Hauschka make up-a omogućili smo svim našim korisnicama potpuno prirodan make-up za sve prigode, od  prirodnog do izrazito dramatičnog, od profinjenog do izazovnog.  Čak i kad dvije žene nose potpuno identičan make-up, svaka od njih zadržava svoju individualnost jer boje iz nove linije na svakom pojedincu ostavljaju drugačiji dojam koji zavisi od pigmenta kože. Raznolikost boja u novoj liniji kozmetike Dr. Hauschka bazira se na mineralnim pigmentima prirodnog podrijetla koji se stapaju s tonom tena osobe koja ih nosi, tako da čak i jake boje uvijek izgledaju živahno, ali nikad neprirodno 

Uključite se u nagradni natječaj i odgovorite na pitanje ”Koristite li dr. Hauschka proizvode i zašto?” jer 3 najkreativnija odgovora nagrađujemo paketom make-up proizvoda koji uključuje tekući puder, sjenilo i ruž! 

Dobitnice su Smilja Ribić, Vesna Zver i Mia Marić.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo