Novosti

Edukacijsko predavanje za pacijente prije ugradnje endoproteze zgloba kuka

shuttesrtsock

Stručni tim Specijalne bolnice za ortopediju i traumatologiju Akromion u utorak, 29.rujna 2015., u 19 sati u Poliklinici Akromion, Vrbanićeva 26, Zagreb, održat će predavanje na temu: “Kako se pripremiti za ugradnju umjetnog zglobnog kuka?”

Mogućnost je to da steknete informacije o čitavom procesu ugradnje umjetnog zgloba kuka, od pripreme, tijeka liječenja do realnih očekivanja nakon operacije na jednom mjestu.

Prof. dr. Nikola Čičak, ortoped, dr. Krešimir Oremuš, anesteziolog, dr. Aida Filipčić, fizijatar i Marijan Šarić, bacc. physioth. održat će predavanje namijenjeno svim osobama koje se spremaju na ugradnju endoproteze zgloba kuka s ciljem da im pruže sve potrebne informacije o zahvatu, vrsti anestezije, mogućnostima odabira proteze, pripremi prije operacije, mogućnostima rehabilitacije, realnim očekivanjima nakon operacije te eventualnim rizicima i mogućim komplikacijama

Stručni tim Specijalne bolnice za ortopediju i traumatologiju Akromion želi omogućiti pacijentima koji se spremaju na ovu vrstu zahvata da na jednom mjestu i prije operacije upoznaju ljude koji su uključeni u njihovo liječenje te ukoliko imaju bilo kakve nedoumice vezane uz samu operaciju i daljnji tijek liječenja, tijekom predavanja mogu izravno postaviti pitanja vrhunskom timu predavača.

Predavanja su otvorena za javnost i namijenjena svim pacijentima, bez obzira na ustanovu u kojoj planiraju operaciju. Predavanja su besplatna no, broj polaznika je ograničen stoga vas molimo da na vrijeme osigurate svoje mjesto na broju telefona 01/6445-820 ili osobno na adresi: Poliklinika Akromion, Vrbanićeva 26, Zagreb

Ordinacija.hr

 

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo