Novosti

Edukativna radionica “Put žene – put uspjeha”

Pozivamo vas na inspirativnu i interaktivnu radionicu koja će se održati 23. svibnja 2016. god. u prostorijama centra Partus od 18:00 do 21:00 h.

Zanima li vas:

 • Kako iskoristiti snagu ženskog principa za vodstvo i utjecaj

 • Kojih su to sedam odluka koje svaka žena treba donijeti kako bi bi bila sretna i uspješna

 • Kako naučiti slušati „žensku intuiciju“ i koristiti je za donošenje odluka

 • Kako promijeniti loše navike i/ili uvesti nove (prehrana, tjelovježba, meditacija i sl) i dugoročno ustrajati na putu promjene

Očekuje vas:

 • Interaktivno predavanje

 • Primjeri iz prakse

 • Filmski primjeri i priče

 • Tehnike i alati

 • Pozitivna i motivirajuća atmosfera

 • Poklon bonovi za tretmane u poliklinici dr. Ritz

 • Poklon bonovi za radionice i programe centra Partus

VODITELJICA PROGRAMA:

Mirta Fraisman Čobanov nakon dugogodišnjih edukacija iz područja humanističke i neurolingvističke psihologije,konverzacijske hipnoze, psihodramske psihoterapije i art kliničke terapije, posvetila se coachingu i psihoterapiji uz pomoć kojih pomaže ljudima unaprijediti svoj život, posao, financijsku situaciju, razumijevanje sebe i okoline. Ima više od deset godina radnog iskustva, a posljednjih šest godina intenzivno i uspješno se bavi coachingom, vođenjem treninga i savjetovanjem. Direktorica je centra Partus. 

Niz godina vodi treninge na temu osobnog rasta i razvoja te pomaže ljudima u ostvarenju njihovih životnih ciljeva. U posljednje vrijeme posebno se posvetila pomoći ženama u uspješnijem nošenju sa životnim izazovima te je pokrenula inicijativu edukacije i osvješćivanja žena kroz program „PUT žene“. Održala je niz edukativnih radionica na temu pomoći ženama te istoimenu konferenciju „PUT žene“ koja se pokazala iznimno uspješnom.

Stalni je suradnik na Hrvatskom radiju II program gdje u emisiji „Drugi dio dana“ slušateljima pomaže sa savjetima kako poboljšati kvalitetu života i odnose s drugim ljudima. Surađuje i sa mnogobrojnim portalima i novinama u kojima dijeli svoje savjete i iskustva.

U svome radu kombinira sva prikupljena znanja, vještine i iskustva, koje prenosi polaznicima u opuštenoj atmosferi, uz neizbježnu dozu zaigranosti, podrške i pozitivne energije

SPONZORICA PROGRAMA:

Doktorica Liana Mutelević Ritz rođena je i školovana u Zagrebu gdje diplomira na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu te specijalizira oftalmologiju.

Magistrira s temom “Usporedni pregled komplikacija nakon implantacija različitih vrsta intraokularnih leća” a doktorira s temom “Evaluacija poremećaja funkcije oka nakon liječenja prijeloma orbite”. Pobornik je cjeloživotnog obrazovanja, konstantno se usavršava u svom i srodnim područjima te održava predavanja i seminare u zemlji i inozemstvu.

Vrhunski je stručnjak, koji iza sebe ima 30  godina iskustva u kirurgiji  prednjeg očnog segmenta, plastičnoj i estetskoj kirurgiji te nekirurškoj estetici lica.

Dugi niz godina radila je na očnom odjelu u KBD gdje je imala i privatnu ordinaciju. Više od deset godina djelovala je kao vanjski suradnik maksilofacijalne klinike na kojoj i doktorira.Stalni je sudski vještak iz područja oftalmologije.Članica je više sekcija HLZ-a.

POLIKLINIKA DR. RITZ svojim djelovanjem svrstava se u sam vrh pružatelja medicinskih usluga u području oftalmologije, estetske medicine i estetskih tretmana. Uz vrhunsku stručnost, individualan pristup i predanost razlog je velikog broja zadovoljnih klijenata.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo