Novosti

Efikasno upravljanje stresom – radionica u Zagrebu

Upoznajte jedan potpuno drukčiji pristup stresu i naučite kako uz pomoć mudrosti stresa donositi bolje i kvalitetnije odluke!

Postoji jedan interesantni fenomen koji se u našim životima pojavi gotovo svaki put kada se pred nama nalazi bilo kakav izazov, poteškoća ili prepreka – neovisno o tome radilo se o našem privatnom ili poslovnom aspektu života. Navedeni fenomen često nazivamo stresom i gledamo ga poput “brutalnog neprijatelja” kojeg bismo najradije izbrisali s lica zemlje!

S obzirom da se radi o “neprijatelju” koji je vrlo uporan, ne pušta nas tako lako na miru, ne poštuje naše prioritete te ne mari za naš položaj i ulogu u društvu, razvila se cijela grana “industrije” koja nam nudi razna sredstva kako bi se mogli riješiti tog groznog neprijatelja.

Međutim, kako biste reagirali na saznanje da je upravo taj stres jedan od vaših najboljih prijatelja?

Neovisno o tome što i koliko pokušavali, stresa se nikada nećete riješiti jer je stres predviđen kao “alat” koji vam je nužno potreban da biste mogli donositi odluke koje će podržavati vaš put prema uspjehu!

Da, stres je uistinu jedan od vaših najboljih prijatelja i njegova prisutnost u vašem životu može biti vrlo korisna – pod uvjetom svjesnosti njegove svrhe i poruke!

Kako biste naučili više o stresu i njegovom korištenju za vlastiti uspjeh, prijavite se na radionicu pod nazivom “Efikasno upravljanje stresom” čija je glavna svrha naučiti vas jednom drukčijem i neuobičajenom pogledu na stres. Naučite igrati “igru života” na način koji je mnogo zabavniji, produktivniji i ispunjeniji!

Program je potpuno praktičan, bez nepotrebnog teoretiziranja, a većinu metoda koje ćete naučiti možete doslovce primjenjivati “u hodu”. Više informacija o programu i prijavi potražite na www.tomislavtomiccoaching.com.

Mjesto održavanja: Zagreb, Branimirova 9
Predavač: Tomislav Tomić
Datum: 12. travnja, 2014 (subota).

Ordinacija.hr

 

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo