Novosti

Emmezeta podržava borbu protiv raka dojke i donira!

Rak dojke je bolest koja nema plan. Svaka žena mora znati da se rak dojke može javiti u bilo kojoj životnoj dobi, a sve češće i kod mlađih djevojaka.

Listopad je mjesec borbe protiv raka dojke, a različitim aktivnostima cijela Hrvatska tokom ovog mjeseca nastoji potaknuti i mobilizirati, te povećati svijest ženske populacije o učestalosti i težini ove bolesti te naglasiti važnost njenog ranog otkrivanja.

Emmezeta ima, za razliku od same bolesti plan i ima želju potaknuti sve žene na samopregled i redovite preventivne preglede u lječničkim ordinacijama ultrazvukom, mamografijom, te naglasiti važnost liječenja oboljelih od raka dojke. Kako bi podržala obilježavanje Dana zdrave dojke Emmezeta će donirati 1% ukupnog prometa ostvarenog na dan 15.10.2021. udruzi Europa Donna Hrvatska.

EDH neovisna je i neprofitna organizacija čiji su članovi grupe i podružnice iz zemalja diljem Europe. EDH godinama kontinuirano radi na podizanju svijesti žena o raku dojke, promiče edukaciju, rano otkrivanje, optimalno liječenje, medicinsku i psihosocijalnu rehabilitaciju, palijativnu skrb kao i na prikupljanju i povećanju sredstava za istraživanje same bolesti te je Emmezeta s povjerenjem odabrala njih za donaciju uz uvjerenje da će sva sredstva biti svrsishodno iskorištena.

Zapamtimo, preventivni pregled spašava život jer najbolji način liječenja je dovoljno rano otkrivanje bolesti. Opremite svoj dom 15. listopada, iskoristite Emmezetine akcijske ponude i sudjelujte i vi u ovoj hvale vrijednoj inicijativi. Više o samoj inicijativi i donaciji saznajte ovdje.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo