Novosti

Fashion Week Zagreb by Afrodita u novom, cvjetnom izdanju

Fashion Week Zagreb ove sezone ide pod nazivom Secret Garden, a održat će se u jednom od najljepših skrivenih zagrebačkih parkova, u parku Green Gold Centra. Ovaj još mnogima neotkriveni japanski vrt s raznim biljem i cvijećem postat će ekskluzivan modni dom Fashion Weeka Zagreb by Afrodita koji će se održati 3. i 4. lipnja.

Novo mirisno izdanje najočekivanijeg Fashion Weeka Zagreb predstavila je direktorica Sarah Josipović koja nam je otkrila kako se najviše do sada raduje ovom novom tajanstvenom, ljetnom konceptu Fashion Weeka Zagreb by Afrodita:

Prije par sezona smo shvatili da je došlo do zasićenja megalomanskim događanjima na domaćoj  modnoj sceni te otkrili koncept intimnijih, ekskluzivnijih predstavljanja kolekcije. Od tada, sezonski mijenjamo mjesto događanja jer upravo iz njega vučemo inspiraciju. Ove sezone predstavljamo naš tajni, magični modni vrt, naš Secret Garden u kojem će svoje kolekcije publici predstaviti neki od najboljih i najuspješnijih domaćih, ali i stranih dizajnera”.

Na Fashion Weeku Zagreb by Afrodita predstavit će se mnogobrojni etablirani i zanimljivi hrvatski dizajneri i umjetnici poput Đenise Pecotić koja će prikazati konstrukciju i dekonstrukciju na temu Lijepe naše Hrvatske, a po prvi puta predstavit će se i Stolnik modna kuća. FWZ će otvoriti Marka by Marija Cvitanović koja nastavlja svoju uspješnu suradnju s Pounjem, Larie by Marine Lacković koja je upravo objavila preview kampanju svoje kolekcije, blackpearl by Sara Lončarić, Igor Galaš,  Simone Manojlović i  Natalija Smogor.

Iz inozemstva na pistu Fashion Weeka Zagreb dolazi Mandali Mendrilla o čijim kolekcijama često pišu najcjenjenija izdanja Voguea, dizajnerica Kata Szegedi iz Budimpešte čije modele nose brojne svjetske fashionistice, slovenska dizajnerica Maja Štamol kao gošća Afrodite te Sylvio by Sylvio Roubertto Kovačić, poznati i priznati svjetski dizajner hrvatskih korijena s američkom adresu kojeg obožavaju neke od najvećih svjetskih zvijezda, a koji je i osobni dizajner pjevačice Kelly Clarkson.

AfroditaSecret Garden – tajanstveni svijet cvijeća 

Nova linija proizvoda za tuširanje iz Kozmetike Afrodita SECRET GARDEN ovog će Vas ljeta voditi tajanstvenim vrtovima cvijeća i okružiti profinjenim mirisima: nježne magnolije, romantičnog božura,  dražesnih ruža i divlje orhideje.

Ljubitelji uljnih kao i kremastih formula uživat će pod tušem i prepustiti se romantičnim cvjetnim užicima koji osiguravaju nježno čišćenje, zaštitu od isušivanja te njegovanu i meku kožu. Koji ćete cvijet iz Afroditina tajanstvenog vrta vi odabrati?

Proizvodi ne sadržavaju parabene, parafin i silikone te su primjereni i za osjetljivu kožu.

I najvažnije: ne narušavaju prirodnu pH ravnotežu kože.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo