Novosti

GOOUT! Izađi van i budi aktivan!

Foto: Shutterstock

Ljeto se dan po dan primiče svom kraju, a s njime i vrijeme godišnjih odmora, morskih radosti i svih ostalih načina opuštanja u kojima smo uživali proteklih mjeseci.

Na žalost većine, stiglo je vrijeme kad ponovno počinjemo s odbrojavanjem dana do idućeg odmora, vrijeme koje ćemo najvećim dijelom provoditi u uredima i svojim domovima. No ne dopustite da vas „preuzmu“ (ne)udobne uredske stolice, trosjed u dnevnoj sobi ili tv i računalo. Ljetno vrijeme u kojem smo bili tjelesno aktivni zapravo ne mora završiti. Štoviše, treba donijeti odluku i nastaviti s rekreacijom, kretanjem i zdravim životom bez obzira na jesen koja nerijetko donosi kišu i ružno vrijeme.

Gradski parkovi idealni su za nastavak zdravog življenja, savršeni za bijeg od višesatnog dopisivanja preko raznih društvenih mreža, sjedenja na kavi u zadimljenim kafićima i boravka pred tv ekranom. Dobro društvo i malo volje omogućit će vam da se bolje osjećate, ispunite svoj dan na najbolji mogući način, a u konačnici i da nastavite čini dobro sebi. GOOUT programi, koji se provode u suradnji sa stručnjacima sa zagrebačkog Kineziološkog fakulteta, upravo nude mogućnosti koje vam trebaju. Stručni nadzor trenera i izrada programa trčanja ili nordijskog hodanja, dobro društvo i ozbiljnost pristupa, to je ono što nudimo polaznicima.

Dosad je, u samo godinu dana, kroz GOOUT! programe prošlo više od 800 polaznika različite dobi i različitih profesija i velika većina njih već je najavila svoj povratak treninzima. S obzirom da su prijave već krenule, sa sigurnošću možemo ustvrditi da će se u GOOUT! programe prijaviti još više ljudi nego ih je bilo dosad. Treneri i trenerice s KIF-a, pod stručnim vodstvom voditelja dijagnostike Vlatka Vučetića, imat će od rujna treninge svaki dan na četiri lokacije – na Bundeku , Savskom nasipu i Jarunu te u Maksimiru.

Gdje i kako se prijaviti?

Najbolje je doći na jedan od treninga, upoznati trenera i u razgovoru s njim dokučiti kakav intenzitet rekreacije prihvatiti. Istodobno, tu je i ništa manje važna mogućnost razgovora s polaznicima, koji vam mogu prenijeti vlastita iskustva.

S druge strane, možete se javiti i na e-mail goout@vecernji.net ili jednostavno ispuniti prijavnicu koja je objavljena na internetskoj stranici http://goout.vecernji.hr/program/goout-program (tu je objavljen i kompletan raspored treninga) i naposljetku krenuti k novim izazovima. Isplati se učiniti nešto za sebe, zato izađite van, budite aktivni i živite punim plućima!

Foto: Shutterstock

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo