Novosti

Goran Ivanišević i Milan Bandić otvorili SKOK 2011.

U sljedeća dva dana posjetitelji Arena Centra mogu sudjelovati i pobliže se upoznati s raznim aktivnostima i programima koje se predstavljaju u sklopu sajma.

Danas točno u podne, simboličnim SKOK-om s padobranom iznad Arena centra, rezanjem crvene vrpce i demonstracijskim teniskim mečom između teniskog asa i sportskog glasnogovornika ovogodišnjeg sajma SKOK Gorana Ivaniševića i gradonačelnika Zagreba Milana Bandića ispred zagrebačkog Arena Centra otvoren je ovogodišnji, drugi po redu, Sajam sporta i slobodnog vremena, sportske opreme i rekvizita SKOK 2011.

U sljedeća dva dana svi posjetitelji Arena centra moći će sudjelovati i pobliže se upoznati s raznim aktivnostima i programima koje se predstavljaju u sklopu sajma.

Od programskih aktivnosti koje nikako ne bi trebalo propustiti na ovogodišnjem SKOK-u u Arena Centru posebno se ističu europska premijera programa Reebok Jukari Fit to Flex, humanitarni SKOK Street Baskt Turnir i Zumba Class.

REEBOK & CIRQUE DU SOLEIL PREZENTACIJA – JUKARY FIT TO FLEX

Europsku premijeru Reebok Jukari Fit to Flex programa upravo na zagrebačkom SKOK-u predstavit će master trenerice Sophie Baxter i Johanna Fellner. JUKARI Fit to Flex je proizašao iz vrhunske suradnje vodeće sportske marke Reebok i glasovite svjetske skupine Cirque de Soleil, a dio programa odvija se i u zraku!

Prezentacije se održavaju u SKOK FAN ZONI na 1. katu Arena Centra. Ulaz je slobodan!

HUMANITARNI SKOK STREET BASKET TURNIR – POMAGANJE JE UVIJEK IN

SKOK nije samo najveći sportsko rekreacijiski event u regiji već je poznat i po svom humanitarnom karakteru. U suradnji sa košarkaškim klubom gluhonijemih Silent Warriors i akcijom “Pomaganje je uvijek IN” pokrenuta je organizacija SKOK Street basket turnira, otvorenim za sve osobe i ekipe pod motom “Dođi, vidi, pobijedi, jer pomaganje je uvijek IN”.

Sva prikupljena sredstva od kotizacije turnira biti će u funkciji organizacije sudjelovanja Hrvatske košarkaške reprezentacije gluhih na Europskom prvenstvu u Turskoj 2012. godine.

ZUMBA CLASS sa STEVEOM BOEDTOM – KAKO VJEŽBAJU MADONNA I GWYNETH

Svjetska fitness zvijezda Steve Boedts trener je na tri televizije, dobitnik brojnih međunarodnih priznanja za svoje originalne ideje i koordinator programa “The biggest loser” i “Celebrity fitness”. Steve na ovogodišnji SKOK stiže predstaviti svoje Zumba, Koktel step i 3D bodytraining bodysculpt moves treninge za kojim su poludjele i najveće svjetske zvijezde poput Madonne i Gwyneth Paltrow.

Uz navedeno ono što posjetitelji NE SMIJU nikako propustiti jest i bogati program u sklopu ADRENALINSKO – SPORTSKOG PARKA uokolo Arena Centra. Za sve koji imaju u sebi imalo adrenalina uokolo Arena Centra postavljen je zabavno-adrenalinsko-sportski park na kojem se svakodnevno odvijaju razne prezentacije i zabavni sadržaji – Zion Bmx demo show i mala škola BMX trikova, škola mačevanja, Badminton turnir, Madness skate zona uz nastupe vrhunskih i najboljih hrvatskih skejtera isl.

Unutar Arene centre na posebno organiziranim mini-paviljonima predstavljaju se brojne sportske udruge i klubovi, distributeri sportske opreme i rekvizita za slobodno vrijeme te brojni drugi izlagači.

SKOK 2011. ostaje otvoren do nedjelje uvečer, a ulaz je slobodan!

Program i informacije o SKOK-u dostupni su na Skok.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo