Novosti

Grčevi mogu biti neugodni! Predstavljamo dva nova proizvoda za opuštanje i masažu

Vodeći hrvatski proizvođač prirodne kozmetike, Olival, nastavlja sa širenjem asortimana posebne njege te je upravo lansirao na tržište dva nova proizvoda: Magnezij klorid gel (4%) i Magnezij klorid ulje (30%).

Svima nam je poznato koliko grčevi u mišićima mogu biti neugodni, a uzrokovati ih može niz faktora kao što su: stare ozljede, prenaprezanje mišića tokom prethodnog dana, izloženost niskim temperaturama ili noćna pothlađenost, dehidracija, manjak elektrolita ili problemi s cirkulacijom.

Kada se grč pojavi, najbolje je istegnuti mišić, utopliti ga toplim oblogom ili masirati s gelovima ili uljima. Upravo za masažu i opuštanje mišića preporučujemo upotrebu Magnezij klorid gela ili ulja. Oba proizvoda namijenjena su za primjenu na koži, zglobovima i mišićima.

Zbog dobre apsorpcije i brzog djelovanja, Magnezij klorid gel omogućuje opuštanje i regeneraciju umornih mišića te bolju pokretljivost, a Magnezij klorid ulje preporučuje se koristiti za sportsku masažu napetih mišića. Osim što opušta mišiće, Magnezij klorid gel može se koristiti i za hidrataciju i regeneraciju kože.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo