Novosti

Hippy Garden, dm i Pampers imaju iznenađenje za mame!

Kako bi ovog proljeća i mame i bebe uživale u trenucima punim ljubavi, posebno su im iznenađenje pripremili dm, Pampers i Hippy Garden – za kupnju tri paketa pelena Pampers Premium Care mame će dobiti tuniku Hippy Garden.

Majke su jedva dočekale proljeće i prve zrake sunca kako bi sa svojim mališanima provele što više vremena u prirodi. Kako boravak izvan kuće zahtijeva i više rezervnih stvari koje majke moraju ponijeti za bebe, najčešće se dogodi da sebe stavljaju u drugi plan.

Za svaku mamu najbitnije je da njenoj bebi bude udobno, da bude suha, da joj je toplo te da joj pruži svu svoju ljubav.

Imajući to na umu, Pampers i dm su se i ovog proljeća potrudili osigurati najbolje za bebe, ali i mame. Naime, sve mame koje tijekom travnja kupe tri paketa pelena ili pelena -gaćica Pampers Premium Care na poklon dobivaju tuniku Hippy Garden koja je oduševila i poznatu voditeljicu i mladu mamu Zlatu Muck:

„Ugodno sam se iznenadila kada sam vidjela da su Pampers i dm ponovno pripremili iznenađenje za mame. Tunika Hippy Garden prava je modna poslastica kakvu si mame ne priušte prečesto. Sigurna sam da će biti oduševljene. “

Osim tunikom, mame će biti oduševljene i inovacijom koja stiže iz Pampersa, a riječ je o najmekšoj Pampersovoj peleni ikada, koja omata bebinu kožu u čistu ljubav. Njezi kože s 5 zvjezdica sada su pridodani svilenkasto mekani materijali te jedinstveni upijajući kanali koji osiguravaju ravnomjernu raspodjelu vlažnosti.

Mekoća je beznačajna ako je ne prati suhoća

Pampers zna da čak i najluksuznija mekoća ne znači ništa bez suhoće te stoga njegove pelene Premium Care nude do 12 sati suhoće. Radi se o prvim i jedinim pelenama s upijajućim kanalima koji ravnomjerno raspoređuju vlažnost, a njihov indikator mokre pelene javlja roditeljima da je vrijeme za promjenu pelene kako bi mališani u potpunosti uživali u ljubavi koja ih okružuje.

Zahvaljujući njezi kože s pet zvjezdica koju pruža Pampers Premium Care, majke i njihovi i mališani uživat će punim plućima u svakom trenutku.

O pelenama Pampers Premium Care:

Pelene Pampers Premium Care odlikuju se zaštitom kože s 5 zvjezdica, kao i naprednim značajkama kao što su:

  1. Svilenkasto mekani površinski sloj: omata vaše maleno u svilenkastu mekoću te je posebno osmišljen kako bi vašem mališanu pružio vrhunsku zaštitu kože.

  2. Prvi i jedini upijajući kanali: pomažu ravnomjerno rasporediti vlažnost.

  3. Indikator mokre pelene: javlja vam kada bi moglo biti vrijeme za mijenjanje pelene kako bi vaše malo zlato moglo u potpunosti uživati u ljubavi koju mu pružate.

  4. Prozračni materijali: vanjski sloj omogućuje neprekidan protok zraka tako da bebina koža može osjetiti svako vaše milovanje.

  5. Rastezljive strane: rastezljive bočne trake oko struka nježno omataju vaše maleno u čistu ljubav.

Roditelji vole inovacije koje prate Pampers Premium Care

U razvoju ove verzije pelena Pampers Premium Care provedeno je 35 potrošačkih testova u 7 zemalja, u kojima je sudjelovalo 10.000 roditelja i gotovo 9.000 beba koje su isprobale nove pelene. Reakcije roditelja nakon isprobavanja bile su redom odlične:

  • 8 od 10 roditelja složilo se da je svilenkasto mekana površina bila ugodna za njihove bebe

  • 92% se složilo da je upijajuća zona pelene pomogla sačuvati zdravlje bebine kože

  • gotovo 100% se složilo da je unutarnja površina pelene djelovala nježno prema koži

Za više informacija o Pampersovim proizvodima posjetite web stranicu ili Facebook stranicu PampersHrvatska.

Foto: Shutterstock

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo