Hit predavanja četvrtkom u Victus centru

tuzan muskarac, pismo

VICTUS centar za osobni razvoj organizira hit predavanje četvrtkom. Tema prvog predavanja je Energetski vampiri i kako se od njih zaštititi?

VICTUS centar za osobni razvoj organizira hit predavanje četvrtkom. Tema prvog predavanja je Energetski vampiri i kako se od njih zaštititi?

Predavanja su tematska, a na svakom predavanju svi polaznici aktivno sudjeluju u praktičnim vježbama, psihoterapijskim tehnikama i savladavanju tajni odnosa, zakona života, emocija, zdravlja i uspjeha... Predavanja se organiziraju u grupama od deset polaznika i održavaju se četvrtkom od 18 do 21 sati, a potrebno je unaprijed prijaviti se putem e-maila ili telefonom zbog rezervacije mjesta.

Polaznici prve grupe predavanja dobivaju na poklon terapijski CD po izboru (u vrijednosti 130 kuna). Tema prvog predavanja je Energetski vampiri i kako se od njih zaštititi? Naučite kako se obraniti i zaštititi od negativnih ljudi i negativnog utjecaja okoline na naš život...

Teme predavanja su djelomično opisane u kolumni Postoje li energetski vampiri?

Kontakt za prijavu i informacije: Victus centar Zagreb, Gračanska cesta 183, victus.centar@gmail.com, kalaposv@gmail.com ili 091-333-9999.

Posebna pogodnost za čitatelje portala Ordinacija.hr

Svi koji su zainteresirani za tečaj "Energetski vampiri i kako se od njih zaštititi" neka se jave u VICTUS life management centar u Zagrebu, Gračanska cesta 183. Samo za čitatelje portala Ordinacija.hr osiguran je trosatni seminar s vježbama u prostorijama centra  po promotivnoj cijeni od 100 kuna. Predavanje se organizira u grupama po deset osoba prema dogovoru polaznika. Nemojte zaboraviti napomenuti da ste za seminar saznali na portalu Ordinacija.hr kako biste mogli iskoristiti svoj popust.

Ordinacija.hr

 Prati nas na Viber Public Chatu!