Novosti

Hrvatske glumice i pjevačice postale Snježne kraljice!

Na ovakvim fotografijama pozavidjela bi i Elsa iz Snježnog kraljevstva.

Najljepše hrvatske glumice i pjevačice ponovno ove godine raspamećuju. No, ove godine nisu u crvenim i zelenim tonovima Božića kao Sexy Mrazice, već su postale ledene Snježne kraljice. Njihovo je Snježno kraljevstvo bio Studio Marcela, za čiji su novi editorijal fotografije i nastale. Iza objektiva Danijela Galića našla se Sanja Vjenović, Ana Vilenica, Ana Begić Tahiri, Alka Vuica te Barbara Nola i Lidija Bačić. Ipak – prava kraljica je bila Lora, samojed kestenjastih očiju, koji je glumicama pravio društvo na setu.

Poznate Hrvatice pod bor svojim obiteljima pripremaju različite sitnice, a najvažnije im je da cijela obitelj bude na okupu. Glumica Sanja Vjenović očekuje male poklone, sitne darove pažnje.

Image Gallery

“U  našoj obitelji je običaj darivati poklone koji  će  nas  razveseliti,  ponekad  i nasmijati. Svi već sada razmišljamo jedni o drugima kako bi otvaranje poklona pod borom bio prije svega zabavan događaj.  Ono čemu se posebno veselim je druženje s mojom djecom i našim prijateljima”, istaknula je glumica.

Ana Vilenica od Djeda Božićnjaka bi željela putovanje u tropske predjele sa suprugom, a objasnila je kako su njeni pokloni raznovrsni, a najvažnije je da razvesele darovane. U obitelji glumice Ane Begić Tahiri, kćer Lana i njeni prijatelji su najvažniji.

“Uvijek dobijem  neku  sitnicu, neki mali znak pažnje, uistinu ne očekujem velika darivanja”, kaže glumica.

Barbara Nola od Djeda Božićnjaka tražila je haljinicu, dok bi idealan poklon za Alku Vuicu bio bi omiljeni parfem i hidratantna kremica, a Božić želi provesti ljudima koje voli.

Pjevačica Lidija Bačić, Božić  će  provesti  u  rodnom  Splitu  sa svojom bitelji. 

“Što  priželjkujem  pod  bor? Nikad ne priželjkujem nikakve materijalne stvari nego jedino  puno zdravlja i mira svojoj obitelji”, ističe Lidija.

Blagdani  nam  se  približavaju  i  ne  sumnjamo da će u obiteljima slavnih Hrvatica  vladati  ljubav i sreća što priželjkuju i svim čitateljima u Novoj godini.

FOTO: Danijel Galić
KOSA: Studio Marcela
ŠMINKA:  Marijana Kužina /Colorwizz
STYLING : Hogl, Ivana Jurić deign, Vesna Sposa, Lipsy London, krznarija Dvoravić

G. Horvat

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo