Novosti

Hrvatski brend prirodne kozmetike Olival se predstavlja na Vivanessu

Vivaness kao vodeći internacionalni sajam prirodne i organske kozmetike, ovih je dana mjesto okupljanja proizvođača i distributera prirodne kozmetike.

Sajam je pozicioniran u Nurembergu u Njemačkoj, u sklopu BIOFACH –a, najvećeg sajma za organsku hranu. Čak 250 izlagača iz 30 zemalja prepoznalo je vrijednost ovog događaja, a među kojima se pozicionirao i Olival, hrvatski brend prirodne kozmetike. Priliku za sudjelovanje Olival je zaslužio jer u svojim proizvodima koristi samo certificirane prirodne sirovine, uz preradu po načelima „zelene kemije“, što je dodatno potvrđeno internacionalno važećim certifikatima i bez kojih nije moguće izlagati na sajmu. Tu garanciju visokih kriterija za prirodnu i organsku kozmetiku Olival jamči NATRUE certifikatom i jedan je od svega tri brenda u Hrvatskoj koji posjeduju taj prestižni certifikat.

Olival proizvodnja usklađena je sa svim regulativama Europske unije te proizvodi u potpunosti odgovaraju visokim standardima za kozmetiku. Provođenje dobre proizvođačke prakse i visoka kvaliteta proizvodnje te zdravstvena ispravnost potvrđena je ISO 22716 certifikatom.

Razvoj brenda

Brend se razvio na starim farmaceutskim recepturama i prirodnim sastojcima magistre Vlaste Pojatine, a njeguje tradiciju dugu već 23 godine. Uz dobar omjer visoke kvalitete sirovina, tradicije i inovativnost te praćenje svjetskih trendova, Olival je postao sinonim za prirodnu kozmetiku i kvalitetne proizvode u Istočnoj Europi. Danas broji 89 proizvoda za njegu lica i tijela, podijeljenih u 8 linija.

Proizvodi sadrže samo prirodne sastavnice poput masline, lavande, čička, oraha, nevena ili smilja, većinom hrvatskog podrijetla. Smilje je poznata mediteranska biljka s izvanrednim svojstvima, ujedno i glavna aktivna komponenta Olival linije za njegu lica s uljem smilja koja je glavna tema izlagačkog štanda na Vivanessu.

Isticanje smilja nije niti malo neobično s obzirom na to da je izuzetno cijenjenu u prirodnoj preparativnoj kozmetici. Naime, eterično ulje smilja posjeduje anti-age djelovanje, ublažava bore i revitalizira kožu i ne zove se bez razloga besmrtno ili „immortelle“. Osim toga, Olival će predstaviti i prošlogodišnji novitet, liniju Natural šampona, zatim linija suhih ulja za njegu kože lica, tijela i kose te premijerno i još neke novitete uz već poznate proizvode iz Olival linije.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo