Hrvatski rukometaši u Poliklinici Aviva na "sistematskom" za Olimpijske igre - Ordinacija.hr

Novosti

Hrvatski rukometaši u Poliklinici Aviva na “sistematskom” za Olimpijske igre

Foto: Aviva

Hrvatski olimpijski odbor (HOO) i Poliklinika Aviva predstavili su hrvatsku olimpijsku rukometnu reprezentaciju Rio 2016. te Polikliniku Aviva kao službenu zdravstvenu organizaciju hrvatskih olimpijaca.

Naši su rukometaši pripreme za put na Olimpijske igre u Rio započeli sistematskim pregledima u Poliklinici Aviva. Zlatko Mateša, predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora izrazio je zadovoljstvo suradnjom HOO-a i Poliklinike Aviva koja će se brinuti za zdravstveno stanje brojne hrvatske olimpijske obitelji. Naime, kako je istaknuo, do sada je 67 hrvatskih sportaša u 13 sportova izborilo pravo nastupa na Olimpijskim igrama u Riju, a očekuje ih se još.

Slaven Janečić, ravnatelj Poliklinike Aviva zahvalio je na povjerenju Hrvatskom olimpijskom odboru te istaknuo kako je svim našim olimpijcima na usluzi vrhunski tim liječnika i drugih stručnjaka. Naglasio je kako su sistematski pregledi važni ne samo za vrhunske sportaše, nego za sve s ciljem očuvanja zdravlja i pravovremenog otkrivanja eventualnih oboljenja.

Plan priprema hrvatskih rukometaša na Olimpijskim igrama u Riju predstavili su Tomislav Grahovac, predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza, te izbornik rukometne reprezentacije Željko Babić i kapetan Marko Kopljar. Olimpijske igre u Riju bit će pete OI na koje su se hrvatski rukometaši plasirali od osamostaljenja Hrvatske, a u Rio dolaze kao osvajači bronce iz Londona prije četiri godine. Na olimpijskom će turniru najprije odmjeriti snage s reprezentacijama Francuske, Danske te Tunisa i Katara.  

Ordinacija.hr

Foto: Aviva 

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo