Hrvatski stručnjak na svjetskom kongresu plastične kirurgije u New Yorku - Ordinacija.hr

Novosti

Hrvatski stručnjak na svjetskom kongresu plastične kirurgije u New Yorku

Doc. dr. sc. Aleksandar Milenović, poznati maksilofacijalni kirurg iz Poliklinike IMED vratio se s najvećeg svjetskog kongresa plastične i estetske kirurgije “The Cutting Edge” održanog u New Yorku.

kNajveći svjetski autoriteti iz područja plastične kirurgije osnivači su i organizatori ovog kongresa. Spomenimo čuvenog kirurga Daniela C. Bakera koji je tijekom impresivne karijere uljepšao brojne osobe iz javnog života poput Donne Karan, Sophije Loren i Meg Ryan, a tu su još i svjetski poznati doktori Thomas D. Rees i Sherrell J. Aston.

Uz prisustvo vrhunskih stručnjaka iz područja estetske kirurgije, na simpoziju je bilo riječi o posljednjim dostignućima u estetskoj kirurgiji.

“Najnoviji trend je upotreba vlastitih matičnih stanica u kombinaciji s face liftingom što rezultira mladenačkim efektom i izuzetnim tonusom kože, što će vrlo brzo biti dostupno i hrvatskim pacijentima”, ističe dr. Milenović.

Svjetski poznati znanstvenici i kirurzi bavili su se i temama poput korištenja filera i neuromodulatora, oblikovanja tijela neinvazivnim i minimalno invazivnim tehnikama koje dopunjuju i zamjenjuju tradicionalne kirurške zahvate, uz poseban naglasak na sigurnost pacijenata.

 

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo