Hrvoje Šalković predstavlja novi roman i humanitarnu izložbu fotografija - Ordinacija.hr

Novosti

Hrvoje Šalković predstavlja novi roman i humanitarnu izložbu fotografija

Pisac, putnik i pustolov Hrvoje Šalković predstavit će svoj novi roman “Nulti meridijan” (Naklada Ljevak) 4. travnja u zagrebačkom klubu Pepermint. U sklopu predstavljanja će se održati i humanitarna izložba fotografija s autorovih putovanja “100/7 – Jelena ide na faks”.

Sav prihod od prodanih fotografija, kao i dio prihoda romana, odlazi u korist osamnaestogodišnje Vukovarke Jelene Slavinić, otvoren pri zakladi Partneri u dobru.

Nulti meridijan je autobiografski, putopisni roman koji se oslanja na Šalkovićevo devedeset i sedam dana dugo putovanje oko svijeta. Saznajte što mu se dogodilo na putovanju Rusijom, Mongolijom, Kinom, Korejom, Japanom, Filipinima, Malezijom, Singapurom, Indonezijom, Australijom, Novim Zelandom, Čileom, Antarktikom, SAD-om te karipskim državama.

Fotografije koje imate prilike kupiti na humanitarnoj izložbi možete vidjeti u kratkom filmiću, baš kao i kratko predstavljanje Jelenine priče. Putovanja našeg poznatog avanturista se možete prisjetiti u kolumni Putnik opće prakse.

Portal Ordinacija.hr je medijski pokrovitelj predstavljanja knjige i humanitarne izložbe.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo