Igor Mešin odlučio se za korištenje kontaktnih leća - Ordinacija.hr

Novosti

Igor Mešin odlučio se za korištenje kontaktnih leća

Poliklinika Bilić Vision

Poznati voditelj i glumac, Igor Mešin, odlučio je promijeniti pogled prema publici i pobrinuti se za svoj vid.

Svjestan važnosti redovitog oftalmološkog pregleda, voditelj i glumac Igor Mešin, posjetio je Polikliniku Bilić Vision gdje je zajedno s doktoricom Nadeždom Bilić, specijalisticom oftalmologije, razgovarao o brizi i njezi očiju, provjerio svoju dioptriju te se odlučio za korištenje kontaktnih leća.

Sada će sa lakoćom čitati tekst s blesimetra i moći će se fokusirati na publiku, neverbalnu komunikaciju i improvizacije.

Doktorica Nadežda Bilić educirala je Igora Mešina i o tome koji je pravilan način stavljanja kontaktnih leća.

Poliklinika Bilić Vision brine o svojim pacijentima već više od 24 godine. Više od 125 000 ljudi dalo je svoje povjerenje medicinskim stručnjacima Poliklinike, a uz Igora Mešina, brojne su osobe iz javnog života obavile oftalmološki pregled, liječile se, operirale sivu mrenu ili laserski skinule dioptriju u Poliklinici Bilić Vision. Neki od njih su: Amar Bukvić, Robert Kurbaša, Bojana Gregorić Vejzović, Nina Violić, Barbara Nola, Anita Dujić, Sandi Cenov, Milan Štrljić, Nevena Rendeli, Uršula Tolj, Kristijan Curavić i drugi.

Poliklinika Bilić Vision brine o očima, educira svoje pacijente o pravilnoj njezi i brizi oka. Laserski skida dioptriju, rješava osobe sive mrene te liječi ostale bolesti oka. Kao i Igoru Mešinu, rado mijenja pogled na svijet i omogućava fokus na stvari koje volite.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo